Έγκυος η Πέννυ Μπαλτατζή – Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έγκυος η Πέννυ Μπαλτατζή – Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Πέννυ Μπαλτατζή ετοιμάζεται να γίνει ξανά μητέρα, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μέσα στο καλοκαίρι η τραγουδίστρια είχε ακυρώσει συναυλίες της, με την ανακοίνωση να αναφέρεται σε «λόγους υγείας», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται τι ακριβώς συνέβη. Τελικά ήταν πολύ πιο ευχάριστη η αφορμή που κράτησε την Πέννυ Μπαλτατζή εκτός σκηνής με εκείνη να ανυπομονεί να κρατήσει αγκαλιά το τρίτο παιδί της.

Δείτε επίσης: Πέννυ Μπαλτατζή: Ακύρωσε τη συναυλία της στη Μυτιλήνη - Η αποκάλυψη για την υγεία της

Η ανάρτηση της Πέννυς Μπαλτατζή για την εγκυμοσύνη

«Και εκεί που λες ότι απαλλάσσεσαι από τις πάνες να σου και ένα “δωράκι” Καλό μας ταξίδι μικρό μου νεραϊδένιο πλάσμα. Σε περιμένουμε να σε αγκαλιάσουμε και οι τέσσερις». έγραψε στην ανάρτησή της η Πέννυ Μπαλτατζή, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

Θυμίζουμε πως η Πέννυ Μπαλτατζή έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά με τον σύζυγό της Χρήστο Τζούτη, έναν γιο και μία κόρη, τον Κάρολο και την Αμέλια.

«Νιώθω ένα αίσθημα ευθύνης τώρα που ήρθαν τα μωρά μου. πριν το μωρό μου ήταν ο σύντροφός μου, μού έβγαινε εκεί η μητρότητα. Περάσαμε μία κρίση με τον σύζυγό μου μετά τις γέννες μου, ήταν μία άγνωστη κατάσταση που δεν είχα περάσει ξανά στην ζωή μου, όμως το επικοινώνησα μαζί του. Ο σύζυγός μου ήταν πολύ δίπλα μου όταν είχα στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης. Μου είπε: “Εγώ δεν είμαι δίπλα σου για να κάνω παιδιά, αν έρθουν, ήρθαν”. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», έχει δηλώσει σχετικά με τα παιδιά της η Πέννυ Μπαλτατζή.