Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα στην Φωτεινή Πετρογιάννη για την εγκυμοσύνη της

Τι είπε η παρουσιάστρια

Ελένη Μπορμπόλη
Collage: instagram@elenimenegaki / NDPPHOTO
Collage: instagram@elenimenegaki / NDPPHOTO

Και καθώς οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν ανεβάσει ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμοι για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να περνά ξέγνοιαστες στιγμές στην Αθήνα, μετά την επιστροφή της από τις όμορφες διακοπές της στα Άχλα (δείτε εδώ εικόνες από τις διακοπές της).

Θέλοντας να κρατήσει στενή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο Instagram. Μια από αυτές ήταν και η σημερινή, με την Ελένη Μενεγάκη αναρτά ένα στιγμιότυπο, θέλοντας να δείξει στους followers της την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 11/9, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πάει για ένα φρεσκάρισμα. Επισκέφτηκε την κομμώτριά της, ανανέωσε το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα των μαλλιών της και δεν δίστασε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το νέο της χρώμα είναι ακόμη πιο φωτεινό, τονίζοντας έτσι την ανανέωση που έχει έρθει στη ζωή της τους τελευταίους μήνες.

Με τη γνωστή της αμεσότητα, η παρουσιάστρια συνόδευσε τις φωτογραφίες της με ένα μήνυμα γεμάτο ενθουσιασμό για το νέο της look. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λατρεύω το χρώμα των μαλλιών μου (ειδικά όταν είναι φρεσκοβαμμένα) γιατί είναι ξανθό φωτεινό που δεν κιτρινίζει! Βλέπετε πως καμαρώνω στις φωτό! Υ.Γ. Κατερινάκι μου, σε αγαπώ!»

Με αυτόν τον τρόπο, η Ελένη Μενεγάκη απέδειξε για άλλη μια φορά πως η απλότητα και η φυσικότητα είναι το κλειδί για μια διαχρονική εμφάνιση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αγαπημένη της κομμώτρια για το άψογο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Όλη η αλήθεια

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στην Φωτεινή Πετρογιάννη

Στην φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη με το νέο της look, η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να δείξει την αγάπη της, κάνοντας ένα σχόλιο, όπου άφησε πολλές καρδιές. Με την σειρά της, η παρουσιάστρια της απάντησε, στέλνοντας τις ευχές της για την εγκυμοσύνη της: «Φωτεινή μου με το καλό! Να είστε ευτυχισμένοι», έγραψε.

Δείτε την εικόνα:

menegaki-petrogianni
Instagram / eleni menegaki

Υπενθυμίζουμε ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη περιμένει αγοράκι και πρόκειται να γεννήσει πολύ σύντομα. Η Ελένη Μενεγάκη και η Φωτεινή Πετρογιάννη είχαν συνεργαστεί μεταξύ 2016 και 2017, στα πλαίσια της εκπομπής "Ελένη" στον Alpha.