Ελένη Βουλγαράκη: Η ανάρτηση για τον Φώτη Ιωαννίδη μετά το γκολ στον αγώνα Ελλάδας - Ιρλανδίας

«Υποκλιθείτε...»

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θριάμβευσε η Εθνική Ελλάδας στον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα με την Ιρλανδία, με την ομάδα μας να κερδίζει 2-0. Ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν φυσικά πολύ μεγάλος, καθώς η Ελλάδα -μετά από πολύ καιρό- κατάφερε να βάλει τις βάσεις για μια καλή παρουσία σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ένας από τους δύο σκόρερ ήταν ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο 24χρονος Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος για ακόμα μια φορά έδειξε την κλάση του και δικαίωσε όσους τον θεωρούν ένα από τα μεγαλύτερα "project" της Εθνικής επιθετικά, με όλο το μέλλον μπροστά του.

Δείτε επίσης: H Ελένη Βουλγαράκη μπήκε στην κουζίνα και ο Φώτης Ιωαννίδης την... αποθεώνει για τα viral αγγουράκια!

Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη μετά το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελένη Βουλγαράκη παρακολούθησε τον αγώνα, στηρίζοντας τον σύντροφό της για ακόμα μία φορά. Μάλιστα, μετά το πανηγυρικό γκολ, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός προχώρησε στην αναδημοσίευση μίας ανάρτησης, με την μορφή story, στο προφίλ της.

Το συγκεκριμένο post από τον λογαριασμό Euro2024 έγραφε: "Take a bow, Fotis Ioannidis" (σ.σ.:Υποκλιθείτε στον Φώτη Ιωαννίδη)».

Δείτε την ανάρτηση:

voulgaraki-ioannidis-goal
Instagram / Eleni Voulgaraki

Αν και δεν μιλάει συχνά για τον Φώτη Ιωαννίδη, η Ελένη Βουλγαράκη έχει πει πολλές φορές πόσο πολύ τον θαυμάζει τόσο για τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο όσο και για την δύναμη του χαρακτήρα του:

«Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν, και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Επειδή είναι πολύ σοβαρός αθλητής,δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι», έχει πει παλαιότερα η ίδια.