Νίκος Κουρής: Κρίση στον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου; Τι απαντά το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού

Οι κινήσεις που πυροδότησαν τις φήμες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο Νίκος Κουρής με την Έλενα Τοπαλίδου περνούν κρίση στη σχέση τους μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας, στα οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Πέτρο. Πριν από 9 μήνες, μάλιστα, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί με μία κίνηση της νύφης να προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Τις φήμες πυροδότησε η επιλογή του Νίκου Κουρή να διαγράψει τις φωτογραφίες του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου και να την κάνει unfollow στο Instagram, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν κάνει κοινή εμφάνιση εδώ και μήνες. Στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία η ηθοποιός ήταν χωρίς τον σύζυγό της, ενώ αντίστοιχα κι εκείνος εμφανίστηκε μόνος του σε παράσταση.

Τελικά τι ισχύει για τον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου

Σύμφωνα με το Summer’s cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, που μίλησε με ανθρώπους από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ο Νίκος Κουρής μετά το τέλος των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου του IQ 160, αποτραβήχτηκε από τα media και τα social media, εν αναμονή και των γυρισμάτων για τον τρίτο κύκλο της σειράς του Star.

«Είναι λίγο πιο εσωστρεφής μου είπαν. Δεν μου επιβεβαίωσαν ούτε μου διέψευσαν αν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους. Όπως μου είπαν, ίσως αυτή η εσωστρέφειά του και αυτό το αποτράβηγμα να έχει να κάνει και με κάτι που έχει συμβεί στο ζευγάρι, αλλά είναι πολύ αγαπημένοι και θεωρούν ότι θα πάνε όλα καλά» ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης για τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου.