Γιώργος Βογιατζής: «Όταν χώρισα με την πρώτη μου γυναίκα ο δικαστής μου έδωσε εμένα το παιδί γιατί ήταν λίγο παλαβή»

Έχει επίσης έναν γιο και έναν εγγονό 22 ετών!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Με την κόρη του, Κασσάνδρα - Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Με την κόρη του, Κασσάνδρα - Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ανάμεσα στα πολλά κεφάλαια της κινηματογραφικής ζωής του, ξεχωριστή θέση έχουν τα παιδιά του. Ο Γιώργος Βογιατζής, όντας καλεσμένος στο Στούντιο 4, μίλησε για τη σχέση του με την Κασσάνδρα και τον Ουίλιαμ, τα οποία απέκτησε με τις πρώην συζύγους του και μένουν σε Αμερική και Ελλάδα αντίστοιχα.

«Σαν πατέρας νομίζω ότι είμαι καλός, δεν ξέρω τι λένε τα παιδιά μου βέβαια. Είμαι και παππούς, ο εγγονός μου είναι 22 ετών και μιλάει ελληνικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βογιατζής.

Η σχέση του Γιώργου Βογιατζή με τα παιδιά του

Αναφερόμενος στην κόρη του ο Γιώργος Βογιατζής σημείωσε πως: «Μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Τη μεγάλωσα επειδή, όταν χώρισα με την πρώτη μου γυναίκα, επειδή ήταν λίγο παλαβή, ο δικαστής μου έδωσε εμένα την επιμέλειά της -αν είναι δυνατόν, δεν τη δίνουν ποτέ στον πατέρα. Ήταν καταπληκτική η σχέση μας, δεν είχα κανένα πρόβλημα».

«Ο γιος μου θα γίνει 29 ετών και μετακόμισε στην Αθήνα, ενώ μεγάλωσε στο Βέλγιο. Τον έβλεπα τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και το καλοκαίρι. Πήγαινε εκεί σχολείο, ένα διάστημα έπεισα την πρώην μου να τον φέρει στη Ρώμη, έμενε σε ένα σπίτι κοντά στο δικό μου κι έτσι τον έβλεπα πολύ πιο συχνά. Δεν μιλάει ελληνικά. Ήθελε να του φτιάξω ΑΦΜ για να έχει κάτι από την Ελλάδα», συνέχισε στη διήγησή του ο Γιώργος Βογιατζής.

«Είμαι Έλληνας, σαν θετικό το είδα και οι συνάδελφοι μου φέρθηκαν καλά. Αλλά οι Έλληνες σκηνοθέτες δεν με φώναζαν να κάνω ταινίες, μόνο σειρές. Την πρώτη φορά που ήρθα να κάνω σειρά, έπρεπε να αλλάξουμε ρούχα, εγώ είχα συνηθίσει να έχουμε τρέιλερ ο καθένας, και μου λένε “Στο μπάνιο του μπαρ μπορείς να αλλάξεις”», κατέληξε με χιούμορ σε αυτό το κομμάτι ο Γιώργος Βογιατζής