Ελένη Ράντου: «O Βασίλης Παπακωνσταντίνου υποφέρει που λείπει η κόρη του στο εξωτερικό, είναι δυστυχισμένος»

«Νομίζω ότι για έναν πατέρα είναι σαν προσωπική ήττα ότι δεν κατάφερε να κρατήσει το παιδί του...»

NDPPHOTO
NDPPHOTO

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Ελένη Ράντου, η οποία μίλησε αναλυτικά, τόσο για την επαγγελματική της πορεία όσο και για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στο της ρόλο στην πολυαναμενόμενη σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» (δείτε εδώ τι είπε), καθώς και στον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ελένη Ράντου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πήρε αρκετά βαριά την απόφαση της κόρης της να φύγει για το εξωτερικό, όπου και σπουδάζει τον τελευταίο 1,5 περίπου χρόνο. Η νεαρή Νικολέτα Παπακωνσταντίνου έχει φύγει εκτός ελληνικών συνόρων για να κυνηγήσει τα όνειρά της σε ό,τι αφορά την τέχνη της ζωγραφικής και έχει ήδη πραγματοποιήσει εκθέσεις ζωγραφικής. Αν και Νικολέτα είναι πολύ καλά, ο πατέρας της υποφέρει, καθώς του λείπει πολύ η κόρη του.

«Τη βλέπω πολύ καλά. Ο Βασίλης (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) υποφέρει πολύ. Εγώ ετοιμαζόμουν και έβλεπα ποιο είναι το καλό το δικό της. Ο Βασίλης υποφέρει, του λείπει. Δεν της το λέμε και δεν νομίζω ότι θα δει και τηλεόραση. Νομίζω ότι για έναν πατέρα είναι σαν προσωπική ήττα ότι δεν κατάφερε να κρατήσει το παιδί του. Δεν το παίρνει σαν μια γυναίκα που λέει πως όπου είναι το παιδί και ανθίζει, εκεί πάμε. Οι άντρες έχουν την νοοτροπία ότι πρέπει να της παρέχω μια συνθήκη... Είναι δυστυχισμένος, η απουσία της τον θλίβει βαθιά. Η κόρη μας είναι στο εξωτερικό 1,5 χρόνο», αποκάλυψε η Ελένη Ράντου.

Δείτε επίσης: Ελένη Ράντου: «Με έχει διαλύσει! Πηγαίνω και βλέποντας την κατάσταση λυγίζω...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για την ασθένεια της μητέρας της

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η κόρη του το 2012

papakonstantinou-kori

Δείτε το βίντεο: