Γιώργος Βογιατζής: «Ο Μάρλον Μπράντο κεράτωνε την Ειρήνη Παπά με τη Ρίτα Μορένο»

«Ήταν τρία χρόνια μαζί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Βογιατζής: «Ο Μάρλον Μπράντο κεράτωνε την Ειρήνη Παπά με τη Ρίτα Μορένο»

Ο Γιώργος Βογιατζής ήταν ο σημερινός (11/9) καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τη γνωριμία και τη φιλία του με την Ειρήνη Παπά, που ξεκίνησε από έναν τσακωμό, καθώς και για τη θυελλώδη σχέση που είχε εκείνη με τον Μάρλον Μπράντο.

«Εκεί ξεκίνησε η φιλία μου με την Ειρήνη Παπά, γιατί τσακωθήκαμε την πρώτη μέρα. Φτάνω στα γύρισμα και τα είχα χάσει. Κοίταγα να βρω κανέναν Έλληνα, βρίσκω την Ειρήνη σε ένα φορτηγό και όπως πάω να της μιλήσω, μου κάνει “Εσύ είσαι ρε το ντροπαλό παιδί που βρήκε ο Κακογιάννης;”. Μετά φόραγα κάτι τετράγωνα κουμπιά και μου λέει “Τι τα θες αυτά ρε, δεν ντρέπεσαι;”. Και παίρνω ανάποδες και λέω “Κυρία Παπά, νόμιζα ότι οι ηθοποιοί είναι ευαίσθητοι, αλλά βλέπω ότι εσείς δεν είστε”. Και φεύγω. Από εκείνη τη μέρα γίναμε φίλοι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής.

Δείτε επίσης: Γιώργος Βογιατζής: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, η μητέρα δεν ήθελε να βάλει το όνομά της στα χαρτιά»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Βογιατζή για την σχέση της Ειρήνης Παπά με τον Μάρλον Μπράντο

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Βογιατζής αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Μάρλον Μπράντο και φυσικά στη σχέση εκείνου με την Ειρήνη Παπά: «Τον Μπράντο τον είχα γνωρίσει στην Κολομβία, που βρισκόμασταν για γυρίσματα. Δεν τον γνώρισα από την Ειρήνη Παπά, γιατί όταν τα ξαναφτιάξανε εκείνη πήγε στο Παρίσι και έμεινα... μόνος μου στο Λονδίνο, να μην ξέρω ούτε πού να κοιμηθώ. Μετά τσακώθηκαν επειδή η Ειρήνη ήταν λίγο άγρια σε αυτά και γύρισε πίσω».

«Ήταν τρία χρόνια μαζί, αυτός την κεράτωνε με τη Ρίτα Μορένο. Το ήξερε μάλλον, αλλά δεν ήμουν εκεί για να δω πώς αντέδρασε όταν το έμαθε. Δεν τη ρώτησα ποτέ γι' αυτό», κατέληξε ο Γιώργος Βογιατζής όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.