Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με ένα βίντεο «εξέθεσε» Τούνη και Αλεξάνδρου - «Δεν θα με κανιβαλίζουν μόνο αυτοί»

Το ζευγάρι δεν είχε καταλάβει ότι τους τραβούσε βίντεο

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Να... «εκθέσει» την καλή της φίλη Ιωάννα Τούνη, καθώς και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, αποφάσισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Υπενθυμίζουμε ότι το μοντέλο-επιχειρηματίας επισκέφτηκε πρόσφατα την influencer φίλη της, στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη, όπου και πέρασε αρκετό χρόνο μαζί με το ζευγάρι. Μάλιστα, μέσα από την επίσκεψη αυτή, Αλεξανδράκη και Τούνη διέψευσαν τις φήμες που έλεγαν ότι είχαν βάλει την φιλία τους στον πάγο, μετά την μεταξύ τους παρεξήγηση (δείτε τι έγινε εδώ).

Οι δυο φίλες αλλά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ φαίνεται να το διασκέδασαν πολύ, γελώντας και κάνοντας πλάκες. Όπως φάνηκε και από σχετικό story που ανέβασε εχθές, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να την... χρυσώσει, καθώς της έφερε δώρο κοσμήματα.

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όμως, δεν δίστασε απαθανατίσει και μερικά στιγμιότυπα του αγαπημένου ζευγαριού, χωρίς όμως οι ίδιοι να έχουν καταλάβει ότι τους τραβούσε βίντεο. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατέγραψε ένα... τρυφερό ενσταντανέ, όπου βλέπουμε την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να φιλιούνται και να συζητούν.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνόδεψε το συγκεκριμένο βίντεο με την λεζάντα: «Α! Ξέχασα αυτό από εχθες. Dimitra connecting people. Εεε δε θα με κανιβαλίζουν μόνο αυτοί».

Δείτε το βίντεο:

Ανάμεσα στα φιλιά, ακούμε την influencer να λέει στον σύντροφό της ότι θα κάνει PRP και αποτρίχωση, επομένως το πιθανότερο είναι πως μιλούν για κάποια επικείμενη επίσκεψη της Ιωάννας Τούνη στον δερματολόγο. Για την ιστορία, το PRP είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που εκμεταλλεύεται το αίμα του ίδιου του ασθενούς για να προκαλέσει έκρηξη κολλαγόνου μέσα στο δέρμα και να προσφέρει θεαματική ανανέωση στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ.