Λάκης Γαβαλάς: Καλεσμένος στο πάρτι του Emily in Paris - Οι φωτογραφίες από το μεγάλο event του Netflix

Το λαμπερό σύνολο που φόρεσε

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / Lakis Gavalas Official
Instagram / Lakis Gavalas Official

Καλεσμένος στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε το Netflix για την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς, Emily in Paris, βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής παρευρέθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα, όπου και έλαβε χώρα η λαμπερή εκδήλωση, με καλεσμένους διαφόρους σταρ διεθνούς βεληνεκούς. Όπως φαίνεται μέσα από τις εικόνες που ο ίδιος ανέβασε στο Instagram, ο Λάκης Γαβαλάς πέρασε καταπληκτικά και το μόνο σίγουρο είναι πως το στραφταλιζέ animal print outfit που επέλεξε εντυπωσίασε τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά για το event του Emily in Paris

Ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε φωτογραφίες από την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες, 10 Σεπτεμβρίου, με τους ακολούθους του, συνοδεύοντάς τες με την παρακάτω λεζάντα:

«Goodmorning my friends‼️ Ύστερα από πολλά χρόνια καλλιτεχνικής δραστηριότητας μου στη Ρώμη ως χορευτής στο μπαλέτο της κρατικής τηλεόρασης Rai ήρθα εδώ καλεσμένος σε αυτό το υπέροχο event για το πάρτι της σειράς του Netflix, Emily in Paris..‼️ Υπέροχος κόσμος και υπέροχες προοπτικές… Πολλά πράγματα ήρθαν στην μνήμη μου και χαίρομαι που ακόμη σήμερα είμαι υγιής και να σας πω την αλήθεια αισθάνομαι ακόμη αυτό το παιδί που ήμουν τότε που πρώτο ήρθα στα 21 μου και νομίζω ότι έχω ακόμα πολλά να κάνω..‼️ Ευχαριστώ την υγεία μου την αυτοπεποίθησή μου και το σεβασμό προς τον εαυτό μου..‼️»

Δείτε επίσης: Emily in Paris: Οι μαγικές τοποθεσίες που γυρίστηκε η 4η σεζόν - Όλες οι πληροφορίες για να τις επισκεφθείτε

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε ο Λάκης Γαβαλάς από το Emily in Paris:


Λίγα λόγια για την νέα σεζόν του Emily in Paris

Η τέταρτη σεζόν υπόσχεται να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που την άφησε η τρίτη, με πολλές νέες εκπλήξεις και ανατροπές. Η Emily βρίσκεται αντιμέτωπη με νέες επαγγελματικές και προσωπικές προκλήσεις. Οι σχέσεις της με τους συναδέλφους και φίλους της, όπως η Mindy (Ashley Park) και η Camille (Camille Razat), αναμένεται να εξελιχθούν περαιτέρω, ενώ νέοι χαρακτήρες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, προσθέτοντας νέα δυναμική στην ιστορία.

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της σειράς είναι η εξαιρετική της παραγωγή. Οι σκηνές που γυρίζονται σε εμβληματικές τοποθεσίες του Παρισιού, οι εκθαμβωτικές ενδυματολογικές επιλογές και η καλλιτεχνική επιμέλεια δημιουργούν ένα οπτικοακουστικό θέαμα που συναρπάζει. Η τέταρτη σεζόν αναμένεται να συνεχίσει αυτή την παράδοση, παρουσιάζοντας νέες γωνιές του Παρισιού και προσφέροντας ακόμη περισσότερες στιγμές στιλ και κομψότητας.

Παρά τις ανάμεικτες κριτικές από τους κριτικούς, η σειρά έχει καταφέρει να αποκτήσει μια πιστή βάση θαυμαστών. Η ικανότητα της σειράς να συνδυάζει το χιούμορ με το δράμα και να παρουσιάζει τις πολιτισμικές διαφορές με έναν ελαφρύ και διασκεδαστικό τρόπο την έχει καταστήσει αγαπημένη επιλογή για πολλές θεατές. Η τέταρτη σεζόν αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει αυτό το μείγμα, ικανοποιώντας τόσο τους πιστούς θαυμαστές όσο και προσελκύοντας νέους.

Με την επιτυχία που γνωρίζει, είναι πιθανό να δούμε την ιστορία της Emily να συνεχίζεται και πέρα από την τέταρτη σεζόν. Οι δημιουργοί της σειράς έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχουν ακόμη πολλές ιστορίες να πουν, και οι θαυμαστές ελπίζουν σε πολλές ακόμα σεζόν γεμάτες περιπέτειες και γέλιο.

Δείτε το trailer του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου: