Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ντυμένη στα λευκά στο γήπεδο - Παρακολούθησε την Εθνική Ελλάδος

Η ανάρτηση της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας που έπαιξε με την Φιλανδία στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Nations League και κέρδισε.

Η ίδια πόζαρε ντυμένη στα λευκά με καπέλο Versace, ενώ στο λαιμό της είχε κρεμάσει ένα κασκόλ της Εθνικής μας. Με τον δικό της τρόπο υποστήριξε την χώρα μας και δημοσίευσε φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Η @ethnikiomada έχει πάρει φόρα!!! ????????✌️???? We are winners! Λέτε να είμαι γουρλού? ???? Με το κορίτσι μου @spiridoulatriantou», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως μετά τον αγώνα με την Φινλανδία η Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης 10/9 έπαιξε και με την Ιρλανδία. Μάλιστα, έφυγε με να σπουδαίο τρίποντο από το Δουβλίνο και είναι πλέον το ξεκάθαρο αφεντικό στη μάχη της 2ης θέσης στον όμιλο μας

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου – Η ζωή μετά την επίθεση: «Τις πρώτες μέρες σκεφτόμουν να μην σταματήσω να αναπνέω για να νιώθω ζωντανή»


Να σημειώσουμε πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια γυναίκα με μεγάλη δύναμη ψυχής. Πριν από κάποιο διάστημα μέσα από τη νέα ανάρτηση που έκανε μοιράστηκε αφενός όλη την ταλαιπωρία, που έχει υποστεί από τη στιγμή της επίθεσης και μετά - όμως κλείνει με την θετική πλευρά της υπόθεσης.

«4 χρόνια πριν. Ποσο διαφορετική θα έπρεπε να είναι η ζωή μου.. ποσο πόνο έχω βιώσει? Αφάνταστο. Πόσες μαχες έχω δώσει? Αμέτρητες. Δεν πειράζει που όλα είναι διαφορετικά. Η καρδιά μου είναι γεμάτη με ανιδιοτελή αγάπη. Η ζωή μου είναι γεμάτη από καλούς ανθρώπους.

Χρησιμοποίησε τη σημερινή μέρα ως αφορμή για να διεκδικήσεις τη δική σου νίκη. Οραματίσου τη και δούλεψε σκληρά. Μην εγκαταλείπεις ποτέ. Πάλεψε μέχρι την τελευταία σου ανάσα. Στο τέλος θα φουσκωνεις από υπερηφάνεια για τον εαυτό σου. Εμπιστευσου τα λόγια μου! Η ζωή πάντα νικάει!», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.