Δήμητρα Βαμβακούση: Το τρυφερό βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την κόρη τους σε παραλία της Σκιάθου

Έτσι περνάνε τις ημέρες τους στο νησί οικογενειακώς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμητρα Βαμβακούση: Το τρυφερό βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την κόρη τους σε παραλία της Σκιάθου

Η Δήμητρα Βαμβακούση έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο και την κορούλα τους, Ουρανία, η οποία και πήρε το όνομα της γιαγιάς της που έφυγε από τη ζωή μια ημέρα μετά το γάμο του γιου της.

Το ζευγάρι λίγο πριν ξεκινήσει η βροχή, πήρε την απόφαση να πάρει καφέ στο χέρι και να κάνει μια χαλαρή βόλτα στη θάλασσα με το παιδί του. Κάθισαν λοιπόν στην αμμουδιά να παίξουν και απόλαυσαν τον φθινοπωρινό καιρό (ο οποίος ωστόσο προκάλεσε ζημιές σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα).

Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την κόρη τους

«Η οικογένεια είναι το απαλό καταφύγιο της ψυχής, το λιμάνι της αγάπης και της κατανόησης. Είναι οι ρίζες που μας κρατούν ισχυρούς, οι δεσμοί που μας ενώνουν. Οι αμοιβαίες αγκαλιές και τα γλυκά χαμόγελα φωτίζουν τις πιο σκοτεινές στιγμές, καθιστώντας την οικογένεια τον αληθινό θησαυρό της ζωής μας», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως στην Σκιάθο ταξίδεψαν για το ετήσιο μνημόσυνο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου - δείτε πότε θα γίνει.


Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης της κόρης τους

Το μυστήριο θα γίνει στην Σκιάθο, στον τόπο καταγωγής του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η μικρή θα πάρει δύο ονόματα: Ουρανία, από την εκλιπούσα μητέρα του, και Μαρία, προς τιμήν της Παναγίας.

Σε αντίθεση με τον γάμο του, που αποτέλεσε κοσμικό γεγονός, το ζευγάρι επιθυμεί η βάφτιση να γίνει σε πιο κλειστό κύκλο. Η σύντροφός του, άλλωστε, κατανοεί απόλυτα την ανάγκη του και συμπορεύεται με τη φιλοσοφία ζωής του. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα στη ζωή τους και η γέννηση της κόρης τους, που ήρθε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες μήνες, ήταν η κορύφωση της ευτυχίας τους. Πρόκειται για δύο πολύ αφοσιωμένους γονείς και η ανατροφή του παιδιού τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.