Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης: Πρώτη ημέρα σχολείο για τα παιδιά τους - Η φωτογραφία από το σπίτι τους στην Κηφισιά

Ευχήθηκαν "καλή σχολική χρονιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χαμός γίνεται από νωρίς το πρωί με τις αναρτήσεις επώνυμων γονέων που τα παιδιά τους ξεκίνησαν για πρώτη ημέρα σχολείο. Σήμερα 11/9 ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά και ήδη το πρώτο κουδούνι έχει χτυπήσει. Βέβαια, σε κάποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας (δείτε που).

Ανάρτηση λοιπόν, έκανε και η Δούκισσα Νομικού η οποία συνόδευσε μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη τα παιδιά τους μέχρι το σχολικό. Απαθανάτισε τον Σάββα και την μικρή Αναστασία με τις τσάντες τους στην είσοδο του σπιτιού τους στην Κηφισιά.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με τα παιδιά της

«Καλή σχολική χρονιά να έχουμε», έγραψε στην ανάρτηση της η Δούκισσα Νομικού. Να σημειώσουμε πως στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο. Ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2018 γεννήθηκε ο Σάββας και η Αναστασία γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2019.

Δούκισσα Νομικού Δημήτρης Θεοδωρίδης παιδιά

Οι δυσκολίες στο μεγάλωμα των παιδιών τους

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να απέχει από την τηλεόραση, παρόλα αυτά δεν έχει χάσει την επικοινωνία της με το κοινό, καθώς συχνά μέσω των social media απαντάει στα μηνύματα των ακόλουθών της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, ρωτήθηκε για την οικογένειά της και τις δυσκολίες του να μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά. Το μοντέλο, έτσι, προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση, απαντώντας για τις φορές που "πελαγώνει".

«Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω.

Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω. Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Χρειάστηκε να επικοινωνήσει με γιατρό - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δούκισσα Νομικού λόγω άγχους

Δούκισσα Νομικού παιδιά