Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι για χάρη του γιου του - Εικόνες από το σχολείο του

Πάντα θα τους ενώνει η αγάπη για το παιδί τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη συναντήθηκαν ξανά για χάρη του γιου τους, Αναστάση. Το πρώην ζευγάρι τον συνόδευσε στην πρώτη ημέρα στο σχολείο για τη νέα χρονιά και έκαναν αναρτήσεις στα social media φανερά συγκινημένη.

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και περίπου δυο χρόνια, ωστόσο, πάντα θα τους ενώνει η αγάπη τους για το γιο τους. Ότι και να έχει συμβεί αφήνουν τα πάντα στην άκρη σε ότι αφορά το παιδί τους.

Οι αναρτήσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και το tag στην Λένα Δροσάκη

Ο Αναστάσης ήρθε στον κόσμο το 2020 και σήμερα πήγε για πρώτη φορά στο προνήπιο. Οπότε, λογικό είναι και οι δυο τους γονείς να βρεθούν στο πλευρό τους μια τόσο όμορφη και συγκινητική ημέρα. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκαν. Πριν μερικές εβδομάδες γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του ηθοποιού.

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όλη την ώρα ένιωθα ότι δεν θα τα καταφέρω. Αλλά αντλώ δύναμη από τον Αναστάση, τον γιο μου. Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν είχαν στο μυαλό μου ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (ένα διαζύγιο) και ένιωθα απόγνωση, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Έλεγα από μέσα μου "τι θέλετε να σας πω τώρα;". Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ και να με συγχωρώ περισσότερο, γιατί κάνω κι εγώ πολλά λάθη. Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπάω. Εύχομαι να είμαι παρούσα σε κάθε στιγμή, σε κάθε λεπτό και να χαίρομαι στη στιγμή, ότι είμαι υγιής, το παιδί μου και η οικογένειά μου είναι καλά και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει», έχει εξομολογηθεί η Λένα Δροσάκη για το γιο της και το διαζύγιο τους με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε συνέντευξή της.