Τζάν Γιαμάν: Στη Μύκονο για μπάνιο ο Τούρκος ηθοποιός - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Οφθαλμόλουτρο...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Τούρκος ηθοποιός Τζάν Γιαμάν, ο οποίος έχει κατακτήσει το κοινό με την εμφάνιση και το ταλέντο του, επέλεξε για ακόμη μια φορά τη Μύκονο ως προορισμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο δημοφιλής ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του σε σειρές όπως το "Φτερωτός Θεός" και το "Bay Yanlış", βρέθηκε στο νησί των ανέμων για λίγες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσε τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα.

Ο Τζάν Γιαμάν, με τη λαμπερή του παρουσία, τράβηξε τα βλέμματα τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων τουριστών. Με σμιλεμένο σώμα και χαλαρή διάθεση, ο ηθοποιός εμφανίστηκε στις παραλίες της Μυκόνου, κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά και χαρίζοντας εντυπωσιακές στιγμές στους θαυμαστές του. Η δημοτικότητα του Τζάν Γιαμάν, άλλωστε, είναι μεγάλη και στην Ελλάδα, και πολλοί φαν δεν έχασαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε παρακάτω από τις διακοπές του αποκαλύπτουν τον ηθοποιό σε χαλαρές στιγμές, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την πολυτέλεια που προσφέρει η Μύκονος. Ντυμένος με casual beachwear, ο Τζάν Γιαμάν φαινόταν να απολαμβάνει τη θάλασσα αλλά και τα πολυτελή beach bars του νησιού, όπου συναντήθηκε και με φίλους από τον διεθνή χώρο του θεάματος.

Ο Τζάν Γιαμάν με κοιλιακούς φέτες

Δείτε επίσης: Τζαν Γιαμάν: Ο «Φτερωτός Θεός» χώρισε λίγο μετά τον αρραβώνα του

Τζάν Γιαμάν διακοπές

Τζάν Γιαμάν Μύκονος

Τζάν Γιαμάν

Τζάν Γιαμάν Τούρκος ηθοποιός

Η επίσκεψη του Τζάν Γιαμάν στη Μύκονο επιβεβαιώνει την αγάπη του για την Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται συχνά τα τελευταία χρόνια. Η σχέση του με το ελληνικό κοινό είναι πολύ θερμή, καθώς οι σειρές του έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και στη χώρα μας. Οι διακοπές του Τούρκου σταρ προσθέτουν στη λάμψη του νησιού, το οποίο αποτελεί αγαπημένο προορισμό για celebrities απ’ όλο τον κόσμο.