Βασίλης Κικίλιας: Πήρε το γιο του στους ώμους και πήγαν σχολείο - Η φωτογραφία που τράβηξε η Τζένη Μπαλατσινού

Πρώτη ημέρα για τον μικρό Παναγιώτη Αντώνιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πρώτη ημέρα σχολείο για τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα και ήδη πολλοί επώνυμοι έχουν δημοσιεύσει στα social media φωτογραφίες με τα παιδιά τους να φορούν την τσάντα τους (δείτε εδώ αναρτήσεις). Ανάμεσα τους και ο Βασίλης Κικίλιας με την σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι πήγε μαζί το γιο του, Παναγιώτη Αντόνιο στο σχολείο και δεν γινόταν να μην μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram αυτή την τόσο όμορφη στιγμή.

Η φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια με το γιο του

Μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού απαθανάτισε μπαμπά και γιο σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας, κράτησε το γιο του στους ώμους και περπάτησαν έτσι μέχρι το σχολείο.

Βασίλης Κικίλιας γιος

«Η ζωή ενός πολιτικού έχει αρκετές υποχρεώσεις, είναι ο άντρας μου, είμαι η σύζυγος του, έχουμε τις δουλειές μας, ένα σπίτι που αγαπάμε και ανθρώπους που αγαπάμε. Επιδιώκω να απολαμβάνω και τις κοινωνικές υποχρεώσεις και να μαθαίνω πάντα κάτι καινούργιο, γιατί αλλιώς δεν περνάει.

Πράγματι δεν είναι ξέγνοιαστα τα καλοκαίρια μου, αλλά το τελευταίο που θέλει να ακούσει κάποιος είναι αν κάνω διακοπές ή όχι και σίγουρα δεν έχει καμία σημασία. Από τη στιγμή που δέχεσαι να βάλεις αυτό το «κουστούμι» έχει τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε, αλλά να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Υπάρχω στη δημόσια σφαίρα 35 χρόνια. Όταν είσαι μικρός σε απασχολεί η γνώμη των άλλων, μεγαλώνοντας δεν μπορείς να του έχεις όλους ευχαριστημένους», έχει πει η Τζένη Μπαλατσινού για τον σύζυγό της.