Εκδόθηκε το διαζύγιο πασίγνωστου ζευγαριού της showbiz - Παρά την μήνυση και τα επεισόδια κατέληξαν σε συμβιβασμό

«Οι όροι του διακανονισμού είναι εμπιστευτικοί αλλά όπως έχει γίνει γνωστό...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκδόθηκε το διαζύγιο πασίγνωστου ζευγαριού της showbiz - Παρά την μήνυση και τα επεισόδια κατέληξαν σε συμβιβασμό

Πριν από περίπου ένα χρόνο έκπληξη προκάλεσε ο χωρισμός ενός πολύ αγαπητού ζευγαριού, που ήταν από τα πιο γνωστά στο χώρο της showbiz. Ήταν παντρεμένοι για 4 χρόνια, ενώ μέσα από τον έρωτά τους απέκτησαν και δυο παιδιά, τις κόρες τους.

Μπορεί να έμοιαζε σαν το ιδανικό ζευγάρι, αφού πολλές φορές ο ένας μέσα από αναρτήσεις έλεγε πόσο πολύ αγαπάει και θαυμάζει τον άλλον, ενώ είχαν και μπόλικο χιούμορ, ωστόσο, ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός και μάλιστα, έπεσαν μέχρι και μηνύσεις.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι όροι του διαζυγίου από τις δύο πλευρές δεν δημοσιεύτηκαν, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι οι δυο σταρ ήρθαν σε διακανονισμό για το καλό των παιδιών τους.

Αυτό το ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό του

Το ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβρη του 2023 και μπορεί στην αρχή να μιλούσαν για συναινετικό διαζύγιο, ωστόσο τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή, όταν εκείνη του έκανε μήνυση πως κράτησε παράνομα τα παιδιά τους στην Νέα Υόρκη.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στα γυρίσματα, είχα συμβόλαιο να είμαι στα γυρίσματα για άλλες δύο εβδομάδες στην Αγγλία, οπότε δεν μπορούσα να φύγω. Τα παιδιά μου ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν μπορούσα να πάω, να τα πάρω γιατί έπρεπε να τελειώσει η παραγωγή. Και τότε, άρχισαν να βγαίνουν όλα αυτά τα άρθρα για εμάς», έχει πει η Sophie Terner που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά Game of thrones.

Μπορεί λοιπόν στην αρχή να σημειώθηκαν μεταξύ της ίδιας και του άλλοτε συζύγου της Joe Jonas πολλά επεισόδια, ωστόσο, τελικά αποφάσισαν τι ήταν καλύτερο για τις δυο κόρες τους.

Τα νομικά έγγραφα, τα οποία επικαλείται το TMZ αναφέρουν πιο αναλυτικά, ότι «οι όροι του διακανονισμού είναι εμπιστευτικοί αλλά όπως έχει γίνει γνωστό, προχώρησαν σε διαμεσολάβηση για να καταλήξουν σε διακανονισμό περιουσίας και επιμέλειας των παιδιών».

«Υπήρχαν κάποιες μέρες, που δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνα. Ήταν οι χειρότερες ημέρες της ζωής μου. Τηλεφωνούσα στον δικηγόρο μου και του έλεγα "δεν μπορώ, κάνε αυτό, απλά δεν αντέχω άλλο". Ποτέ δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Βέβαια, ο καθένας έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρουν δημοσιεύματα, πως είναι σε σχέση με γαλαζοαίματη Ελληνίδα.

Joe Jonas Sophie Turner χωρισμός