Αθηνά Οικονομάκου: Η κόρη της ξεκίνησε σχολείο - Η φωτογραφία με την ροζ τσάντα και τα κοτσιδάκια

Συγκίνηση για την ηθοποιό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

11/9 σήμερα και όλα τα παιδιά επιστέφουν στα σχολεία με το πρώτο κουδούνι να έχει ήδη χτυπήσει. Από νωρίς και οι επώνυμοι βάζουν τα παιδιά τους στο σχολικό ή τα πηγαίνουν οι ίδιοι στο σχολείο και εύχονται "καλή σχολική χρονιά". Ανάμεσα τους και η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός έντυσε το γιο της και την κόρη της για το σχολείο, έφτιαξε τις τσάντες τους και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους γονείς που από σήμερα θα έχουν ξύπνημα πρωινό αλλά και γεμάτη ημέρα από δραστηριότητες των παιδιών τους.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για την κόρη της

Η Αθηνά Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κορούλα της να σέρνει την ροζ τσάντα της και έγραψε «Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια και τους εκπαιδευτικούς! Καλή δύναμη σε όλους τους γονείς».

Δείτε επίσης: Τα πρώτα γενέθλια μετά τον χωρισμό με την Οικονομάκου - Το πάρτι με πυροτεχνήματα στο ξενοδοχείο του στη Μύκονο με τα παιδιά του

Αθηνά Οικονομάκου κόρη

Οι διακοπές με τα παιδιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου το φετινό καλοκαίρι το πέρασε με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Ίμπιζα και στην Χίο, ωστόσο πέρασε και πολλές ημέρες με τα παιδιά της. Μια από τις διακοπές τους ήταν στην Κρήτη με σκοπό να δημιουργήσει μαζί τους όμορφες αναμνήσεις που θα θυμούνται για πάντα.

Επέλεξαν να μείνουν στο Ηράκλειο και η ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε πώς είναι το δωμάτιο που έμειναν. Έχει τεράστιο σαλόνι με μία τζαμαρία που βλέπει προς την ιδιωτική πισίνα του χώρου, όπως και στο υπνοδωμάτιο με το ψηλό κρεβάτι.

Πρόκειται για το Abaton Island Resort and Spa, το οποίο περιλαμβάνει και εσωτερική πισίνα, αλλά και γυμναστήριο, ενώ βρίσκεται μπροστά από την θάλασσα και πέρα από τις ιδιωτικές πισίνες έχει και μία μεγάλη στον εξωτερικό χώρο στην οποία έχουν όλοι πρόσβαση.

Στην τιμή της σουίτας περιλαμβάνεται και το πρωινό, αλλά και το δείπνο στο εστιατόριο του και για ένα βράδυ σε ένα αντίστοιχο δωμάτιο το οποίο χωράει μέχρι και τρία άτομα, το ποσό ξεκινάει από 639 ευρώ τον Αύγουστο. Η Αθηνά Οικονομάκου, πάντως, δεν ήταν μόνη της εκεί στο νησί, αλλά είχε για παρέα της και την Λένα Δροσάκη με τον γιο της και Νικόλ Παναγιώτου.