Ασημίνα Χατζηανδρέου: Με λευκό ασημί μίνι φόρεμα με κρόσσια και ψηλοτάκουνα σε εκκλησάκι δίπλα στον Χρήστο Δάντη - Όλοι τους κοιτούσαν στον γάμο

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ασημίνα Χατζηανδρέου
Instagram / Ασημίνα Χατζηανδρέου

Το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της showbiz, στον οποίο έκαναν παρέλαση δεκάδες Έλληνες celebrities ως καλεσμένοι. Πρόκειται για τον γάμο της Κατερίνας Νάκα και του Κωνσταντίνου Παντζή (δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό).

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, του οποίου ο γαμπρός είναι αδελφικός φίλος. Η πρώτη δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την επόμενη ημέρα, μπροστά στο εκκλησάκι, με τον καλό της, δείχνοντας στους ακόλουθούς της την λαμπερή τους εμφάνιση.

Η ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου σε γάμο με τον Χρήστο Δάντη

Η πρώην παίκτρια του Survivor έμοιαζε με νύφη με το λευκό - ασημί μίνι φόρεμα που επέλεξε, το οποίο ήταν γεμάτο κρόσσια! Το είχε συνδυάσει και με ψηλοτάκουνα πέδιλα στην ίδια απόχρωση και έλαμπε ολόκληρη. Ο τραγουδιστής, από την άλλη πλευρά, είχε επιλέξει ένα γαλάζιο σετ και λευκά αθλητικά.


Εντωμεταξύ, αν και οι δυο τους έλεγαν πως δεν θα υπάρξει γάμος μεταξύ τους, πριν από λίγο καιρό η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε πως ο Χρήστος Δάντης της έκανε πρόταση γάμου με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο που δεν αποχωρίζεται έκτοτε.

«Η πρόταση γάμου έγινε στην περιοδεία του στη Βοστώνη. Ήμασταν πάνω στο ελικόπτερο και μου έδωσε ένα δαχτυλίδι. Δεν θα πω αν είπα το "ναι", αλλά σίγουρα το φοράω, να τον έχω μαζί μου συνέχεια...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Χρήστο Δάντη - «Αν δεν με καλέσει στον γάμο με την Ασημίνα, θα τσακωθούμε!»

Και κατέληξε: «Εγώ θέλω να είμαι καλά οικονομικά και επαγγελματικά, να έχω φτιάξει το μέλλον μου, τη δουλειά μου και ό, τι έρθει στο μέλλον θα είναι για καλό».