Σάκης Τανιμανίδης: Τους βρήκε αγκαλιά στον καναπέ του σαλονιού - Το τρυφερό βίντεο με τους γονείς του

Έχουν επέτειο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάκης Τανιμανίδης
Instagram / Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε για λίγες ημέρες στο σπίτι του στην Ελλάδα μετά το πρώτο ταξίδι για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή με τον Γιώργο Μαυρίδη (δείτε εδώ πώς θα ονομάζεται τελικά) και η οικογένειά του δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη.

Σήμερα, μάλιστα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για τους γονείς του παρουσιαστή, καθώς έχουν επέτειο και το γιόρτασαν μαζί με τον ίδιο, την Χριστίνα Μπόμπα και τα εγγόνια τους. Έκλεισαν 53 χρόνια μαζί και η μέρα τους ξεκίνησε με μία σφιχτή αγκαλιά.

Το συγκινητικό βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη με τους γονείς του

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους εντόπισε σε αυτή την τρυφερή τους στιγμή και τους τράβηξε αμέσως βίντεο, το οποίο δημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγο αργότερα. «Σήμερα κλείνουν 53 χρόνια μαζί οι γονείς μου…και έτσι αγκαλιασμένους τους βρήκα σήμερα το πρωί στο σαλόνι! Γίνε σαν τους γονείς μου…», έγραψε στην λεζάντα, ενώ στο βίντεο ο πατέρας του ακούγεται να λέει: «Ερωτευμένοι μαζί».

Δείτε επίσης: Καστανομάλλα με σπουδές στη Θεολογία - Αυτή είναι η αδερφή του, Σάκη Τανιμανίδη, Κασσιανή Τανιμανίδη


Το σπίτι που μένουν οι δυο τους στην Θεσσαλονίκη

Ο Σάκης Τανιμανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ο πατέρας του, Στέφανος, είναι συνταξιούχος ενώ η μητέρα του, Ματούλα, εργαζόταν για πολλά χρόνια στις Ολυμπιακές Αερογραμμές και έχει δύο αδέλφια, τον Πάνο και την Κασσιανή.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το μπάσκετ ενώ μετά το σχολείο, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφοιτώντας αργότερα με δίπλωμα Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού.

Σε ηλικία 28 ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στη Βοστώνη των ΗΠΑ ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην επιχειρηματικότητα, στο κολλέγιο Μπάμπσον. Επίσης, κατά τη διάρκεια των ετών αυτών, φοίτησε και για ένα εξάμηνο στο Ινστιτούτο Επιχειρήσεων (Instituto de Empresa) στη Μαδρίτη.

Ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση, το 2001, αφού σε ηλικία 20 ετών, ανέλαβε μέρος της παρουσίασης της εκπομπής "Αστέρια και λάβαρα" στο δημοτικό κανάλι TV 100 της Θεσσαλονίκης, ενώ μετά το World Party και το Survivor είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται στα ύψη.

Μπορεί όμως να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, πάντα ωστόσο επισκέπτεται τους γονείς του στην Θεσσαλονίκη. Ειδικά τώρα κατά την ανακαίνιση του σπίτι του με την Χριστίνα Μπόμπα (δείτε εικόνες από τα χαλάσματα) πέρασε αρκετό χρόνο μαζί τους.

Δείτε επίσης: Δίπλα στο κύμα με τεράστια αυλή - Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα στα Καμένα Βούρλα

Όπως έχουμε δει από αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται για μια μονοκατοικία με δυο ορόφους μέσα σε ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων. Το κτήμα αυτό μάλιστα, έχει δυο σπίτι, των γονιών του και άλλο ένα.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ο τεράστιος κήπος γεμάτος πράσινο γκαζόν όπου παίζουν τα παιδιά - εγγόνια της οικογένειας.