Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με τζιν μπουφάν και καπελάκι - Η βόλτα με τον μικρό Κίμωνα δίπλα στο ποτάμι

Η τρυφερή του ανάρτηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί με τον γιο του, Κίμωνα, γι' αυτό και πολλές φορές τον παίρνει μαζί του στα γυρίσματα. Του αρέσει να βλέπει τον μικρό να ανακαλύπτει νέα μέρη και να γεμίζει καινούριες εμπειρίες, ειδικά όταν έτσι μαθαίνει καλύτερα και τον ίδιο και μπορούν να δεθούν ακόμη περισσότερο.

Πολλές φορές αναρτά και φωτογραφίες μαζί του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι τρελαίνονται κάθε φορά που βλέπουν τον γιο του. Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, ο διάσημος σεφ, ο οποίος ετοιμάζεται για πρεμιέρα στο STAR με την Φάρμα (δείτε εδώ πότε βγαίνει στον αέρα), ανέβασε ένα ακόμη "κλικ" του Κίμωνα σε story.

Η τρυφερή ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον γιο του

Οι δυο τους βρίσκονταν δίπλα σε ποτάμι, μέσα στα δέντρα και το πράσινο της φύσης και την ώρα που ο μικρός κοιτούσε τριγύρω, ο περήφανος μπαμπάς τον τράβηξε φωτογραφία, καθώς θεώρησε πως ήταν αξιολάτρευτος εκείνη τη στιγμή. Το ίδιο θεώρησαν και οι ακόλουθοί του μόλις την είδαν.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος γιος

Τις προάλλες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram επιπλέον τρυφερά στιγμιότυπα από τη στιγμή που περνούσαν χρόνο μαζί στο πλατό της «Φάρμας», με τον μικρό Κίμωνα να κλέβει την παράσταση, φορώντας τραγιάσκα και αγροτικό... look. Φορούσε τζιν από πάνω μέχρι κάτω, τιράντες, γαλότσες και τραγιάσκα και ήταν ένας μικρός κύριος! Έχει πάρει το στυλ του πατέρα του, καθώς με παρόμοιο look εμφανίζεται και εκείνος κάθε φορά στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε» - Η νέα ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τις φήμες χωρισμού με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

undefinedundefined