Κατερίνα Στικούδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την βάφτιση του μικρού της γιου - «Ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου»

Αγκαλιά με τα παιδιά της, όλοι στα μπλε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Στικούδη
Instagram / Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης στις 6 Σεπτεμβρίου βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους, στην ίδια εκκλησία που είχε πραγματοποιηθεί και η βάφτιση του πρώτου τους παιδιού, Βύρωνα, στην Βάρη Αττικής. Ο μπέμπης τους πήρε το όνομα Νικόλας, από τον πατέρα του μοντέλου και νονά του έγινε η καλή της φίλη, Ελένη (δείτε εδώ τι συνδέει τις δύο γυναίκες).

Το μυστήριο και το γλέντι έγιναν σε στενό οικογενειακό κύκλο, όμως, παρά την προσπάθεια του ζευγαριού να μην διαρρεύσουν πολλά για το γεγονός, οι φωτογραφίες από τον στολισμό και τις μπομπονιέρες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media (δείτε εδώ).

Οι πρώτες φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη από την βάφτιση του μικρού γιου της

Αφού πέρασαν λίγες ημέρες, η περήφανη μανούλα θέλησε να μοιραστεί και εκείνη κάποιες στιγμές από την μέρα εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους δύο γιους της αγκαλιά, ντυμένοι και οι τρεις τους στα μπλε.

«Ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Και θέλω να ευχαριστήσω - πέρα από τους αγαπημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους - όλους αυτούς που την έκαναν πραγματικότητα. Αρχικά τους @steliosmanolas_ και τη @stovabambini που έντυσαν τα αγόρια μου. Τα ρούχα, η λαμπάδα, το κουτί βάπτισης, τα μαρτυρικά ήταν ακριβώς όπως τα είχα φανταστεί και η ομάδα της @stovabambini φρόντισε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η προσωπική πινελιά και τo ενδιαφέρον του φίλου μου Στέλιου, ήταν η βάση για τη μαγική τελετή της προηγούμενης εβδομάδας. Ευχαριστώ και πάλι!!!», έγραψε στην λεζάντα.


Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο γονείς πριν από λίγες μέρες γιόρτασαν 15 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια γάμου. Για να το διασκεδάσουν λοιπόν, ταξίδεψαν στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

«15 χρόνια μαζί, 6 χρόνια γάμου, 2 παιδιά, 7 δίσκοι, 1 κατοικίδιο, μια παλιά μερσεντές και ατελείωτη αγάπη. Φετος μας προσπέρασε η "επέτειος" επειδή ... μεγαλώμουμε 2 αγόρια και ηχογραφούμε 2 albums. Αλλά ποτέ δε μας ένοιαξαν οι τυπικότητες, πάμε και πάλι "us against the world". Ε και ν' ακούσουνε τι έρχεται.

Για την ώρα ...

Μυκονοοοοοος !!», έγραψε ο Βαγγέλης Σερίφης στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την επέτειο γάμο του με την Κατερίνα Στικούδη.