Στέφανος Κασσελάκης: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του μετά την αποπομπή του - Πού βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η αντίδρασή του στην δύσκολη κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει ο γιος του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες μετά την αποπομπή του Στέφανου Κασσελάκη από την Κεντρική Επιτροπή. Το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Σεπτέμβρη, μάλιστα, αναμένεται να γίνει νέα συνεδρίαση.

Ο μέχρι τώρα πρόεδρος του κόμματος ετοιμάζει τα επόμενα βήματά του (δείτε εδώ πού θα μιλήσει για πρώτη φορά), ενώ ο πατέρας του παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις για το δυσάρεστο αυτό γεγονός και την δύσκολη κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει ο γιος του αυτή τη στιγμή, στην εκπομπή του MEGA, Live News.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη για την αποπομπή του

«Δεν είναι εξερχόμενος, είναι ανερχόμενος. Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα. Παρόντες, ανερχόμενος όχι εξερχόμενος», δήλωσε αρχικά και στο ερώτημα του δημοσιογράφου εάν ο ίδιος θα διεκδικήσει ξανά την θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ή σκοπεύει να φτιάξει δικό του κόμμα, απάντησε: «Ό,τι αποφασίσει και τον φωτίσει ο Θεός, είμαστε δίπλα του σε ό,τι αποφασίσει».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αυτές τις ημέρες παραμένει στο εξοχικό του στις Σπέτσες - δείτε το εδώ - μέχρι να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Δευτέρα 9/9 είχε προγραμματιστεί να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, ο Στέφανος Κασσελάκης, ωστόσο στις 8/9, τελευταία στιγμή, ακύρωσε την συνέντευξη με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη να σχολιάζουν την είδηση αυτή στο πλατό.

«Σήμερα είχαμε κλείσει να του κάνουμε συνέντευξη. Είχαμε συμφωνήσει την επόμενη της κεντρικής επιτροπής να έρθει να τα πούμε όλα. Χθες το μεσημέρι δυστυχώς ήθελε να το αναβάλει και αναβλήθηκε αυτή η συνέντευξη και το trailer στο MEGA έπαιζε», σχολίασε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

«Έχουμε πολλά να σας πούμε παρασκηνιακά. Θα ερχόταν εδώ σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ήταν δική του απόφαση να έρθει την Δευτέρα στην εκπομπή και δική του απόφαση να αναβληθεί. Εγώ χθες του έστειλα μήνυμα, μιλήσαμε», συμπλήρωσε η Ανθή Βούλγαρη.