Απόστολος Λύτρας: Τι συμβαίνει στις φυλακές Κορίνθου - Αγωνία για την σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου

Τι έχει αλλάξει όσο διάστημα παραμένει πίσω από τα σίδερα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Απόστολος Λύτρας / Facebook / Σοφία Πολυζωγοπούλου
Instagram / Απόστολος Λύτρας / Facebook / Σοφία Πολυζωγοπούλου

Μετά από μία περίοδο ηρεμίας, νέες εξελίξεις έχουν συμβεί σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, και την φυλάκισή του. Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκισή του με όρους, την οποία ζήτησε το θύμα (δείτε εδώ γιατί), αλλά και την δίκη του για το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης και όχι το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί η τελική απάντηση και αν η πρόταση αυτή θα γίνει δεκτή.

Όπως αναφέρει η εκπομπή του MEGA, Live News, ο ποινικολόγος ενημερώνεται όλο αυτό το διάστημα που παραμένει έγκλειστος για κάθε κίνηση που τον αφορά, με τους συνεργάτες του στο δικηγορικό του γραφείο να εργάζονται συνεχώς για την υπόθεσή του. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Σταύρο Μπαλάσκα, παρόλο που είναι αισιόδοξος για την αποφυλάκισή του, τον έχει καταβάλει το άγχος.

Τι έχει αλλάξει όσο ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στην φυλακή

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία εργαζόταν στο γραφείο του, έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από αυτό και δεν έχει εμφανιστεί καθόλου εκεί μετά τον ξυλοδαρμό της. Ζει, όμως, με την αγωνία για το τι θα συμβεί με το σπίτι της στο Χαλάνδρι, καθώς αυτό έχει μπει σε πλειστηριασμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα.

Δείτε επίσης: Σοκάρει η συμπληρωματική της κατάθεση για τον Λύτρα - «Ήταν εθισμένος στον τζόγο! Δημιουργούσε κινδύνους για...»

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η πρώτη ημερομηνία που είχε βγει για τον πλειστηριασμό πήρε αναστολή, ορίστηκε νέα, για τις 9 Οκτωβρίου. Η τιμή εκκίνησης για την αγορά της μεζονέτας έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης που υπάρχει είναι 11.132 ευρώ. Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, οι εξελίξεις αναμένονται ακόμη περισσότερες για τον κατηγορούμενο και την σύζυγό του.