Κοινωνία ώρα Mega: Νευρικό γέλιο με πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών - Το... «εργατικό ατύχημα» στην Ανάβυσσο

Μια χελώνα δάγκωσε τα... οπίσθια του πρωταγωνιστή

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο ήρθαν αντιμέτωποι οι παρουσιαστές της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega, με αποτέλεσμα να έχουν λυθεί από τα γέλια και να μη μπορούν να σταματήσουν.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της εκπομπής, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη παρουσιάσαν την είδηση ενός πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών, ο οποίος είχε ένα... εργατικό ατύχημα, κατά την διάρκεια γυρισμάτων που πραγματοποιούσε για την νέα του ταινία στην περιοχή της Αναβύσσου.

Δείτε επίσης: Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Φτάνει! Δεν έχει κάτι άλλο να πούμε;» - Φανερά αμήχανος στα σχόλια της Ανθής Βούλγαρη για τον γάμο του

Χασαπόπουλος – Βούλγαρη: «Η στιγμή που έλιωσαν στα γέλια»

Όπως είναι εμφανές και μέσα από το σχετικό στιγμιότυπο της εκπομπής, αυτό που έγινε ήταν κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει. Πιο συγκεκριμένα, μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε να δαγκώνει τα... οπίσθια του πρωταγωνιστή κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ο οποίος, μάλιστα, προσπάθησε φιλότιμα (αλλά αρχικά χωρίς επιτυχία) να απεγκλωβιστεί.

Τελικά, ο πρωταγωνιστής της ταινίας χρειάστηκε να βγει έξω από το νερό και απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια των υπόλοιπων μελών του συνεργείου.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη δεν πίστευαν ότι υπάρχει μια τέτοια είδηση και στη συνέχεια ξέσπασαν σε νευρικό γέλιο, με αποτέλεσμα να περάσουν γρήγορα στον σημερινό καιρό.

«Είχαμε εργατικό ατύχημα», σχολίασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με την Ανθή Βούλγαρη να συνεχίζει: «Μπράβο στο συνεργείο! Συγγνώμη οι λήψεις είναι υποβρύχιες;». Ο παρουσιαστής τελικά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια του και απάντησε: «Δεν ήταν πάνω στο γύρισμα ρε πουλάκι μου.»

Αμέσως, το πλατό λύθηκε από τα γέλια και το μόνο που ακουγόταν ήταν τα... χαχανητά.

Δείτε το βίντεο: