Κατερίνα Καραβάτου: «Η κόρη μου θέλει να γίνει τραγουδίστρια, ο γιος μου...»

Η σπάνια αναφορά στον Κρατερό Κατσούλη και τα παιδιά της

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / Κατερίνα Καραβάτου
Instagram / Κατερίνα Καραβάτου

Καλεσμένη στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, δίνοντας μια συνέντευξη μέσα από την οποία έκανε μερικές σπάνιες δηλώσεις σχετικά με την οικογενειακή της ζωή.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον Κρατερό Κατσούλη αλλά και για τα δύο παιδιά που έχει κάνει μαζί του, την 13χρονη Αέλια και τον 8χρονο Αρίωνα. Όπως είπε η ίδια, τα παιδιά της έρχονται μαζί της στα στούντιο για τα γυρίσματα των εκπομπών που παρουσιάζει, ωστόσο δεν παρακολουθούν το Power of Love.

Μάλιστα, τα παιδιά της βρίσκονταν μαζί της κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο δεν έκαναν την εμφάνισή τους, καθώς η Κατερίνα Καραβάτου προσπαθεί να τα κρατάει, στο μέτρο του δυνατού, μακριά από τις κάμερες.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου: Με πόδια 20άρας ξαπλωμένη στα βράχια - Οι φωτογραφίες με μπικίνι από τις διακοπές με τα παιδιά της στα Σφακιά

Τι αποκάλυψε για τα παιδιά της η Κατερίνα Καραβάτου

«Τα παιδιά μου ήταν μαζί μου στην Κωνσταντινούπολη οπότε ήταν πολύ κοντά στο Power of Love. Βεβαίως πρέπει να κρατιούνται οι αποστάσεις. Η Αέλια μου σε λίγες μέρες 13 χρόνων, ο Αρίωνας μου είναι μικρός, είναι 8 χρονών. Είναι πολύ αργά για να βλέπουν το Power of Love», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου. Σημειώνουμε ότι η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τα γυρίσματα του ριάλιτι Power of Love, που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

«Όλο αυτό το πράγμα, επειδή το ζουν από πολύ μικρά, το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι. Σε μένα έρχονται στα στούντιο, με τον μπαμπά τους πηγαίνουν σε παραστάσεις. Ήτανε 15 ημέρες σε περιοδεία που ήτανε ο Κρατερός σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η Αέλια, που με κοιτάει τώρα από τη σκάλα, θέλει να γίνει τραγουδίστρια και τραγουδάει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Αρίωνας θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής – επιχειρηματίας», συμπλήρωσε η ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: