Μαρία Ιωαννίδου για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Επίδαυρο: «Πού πας και παίζεις; Πού πας;»

«Ξίνισα με την εμφάνισή της»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου σήμερα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool. Μεταξύ άλλων, η χορεύτρια - ηθοποιός αναφέρθηκε στην σχέση της με την Ναταλία Γερμανού, στον θάνατο της μητέρας της, αλλά και στην εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Επίδαυρο.

Όσον αφορά την σχέση της με την γνωστή παρουσιάστρια και κόρη του Φρέντυ Γερμανού, η Μαρία Ιωαννίδου είπε χαρατηριστικά: «Τη Ναταλία Γερμανού πρώτα την είχα σαν αδερφή, μετά σαν κόρη και τώρα σαν τίποτα».

Για τον θάνατο της μητέρας της, η ίδια είπε: «Δεν συγχώρεσα ποτέ στον εαυτό μου ότι πέθαινε η μαμά μου από καρκίνο και ήμουν στο νοσοκομείο, ουφ… 'Μη φύγεις' μου έλεγε γιατί ήξερε ότι την επόμενη στιγμή θα πεθάνει. Και εγώ έφυγε γιατί μου έλεγε ο Σειληνός 'έλα, έχει έρθει στο θέατρο η Μελίνα Μερκούρη'. Ε και;».

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δημόσια καταγγελία της Κατερίνας Σαλακά - Τι πραγματικά συνέβη πίσω από τις κλειστές κάμερες

Οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου για την Μαρίνα Σάττι

Σχολιάζοντας την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Επίδαυρο, η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν της άρεσε, δηλώνοντας σχετικά:

«Εγώ ξίνισα με την Μαρίνα Σάττι, που έπαιξε στην Επίδαυρο. Ξίνισα. Πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Πρέπει να σεβόμαστε τους χώρους. Δεν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και παίζει, που πας; Που πας και παίζεις; Που πας;».

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου:

Υπενθυμίζουμε ότι η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Επίδαυρο (δείτε βίντεο εδώ) δίχασε αρκετά τόσο τους καλλιτέχνες, όσο και το κοινό. Αν και, σε γενικές γραμμές, οι περισσότερες αντιδράσεις ήταν θετικές, πολλοί ήταν εκείνοι που έκριναν πολύ αρνητικά την εμφάνισή της στις Ικέτιδες.