Σάκης Αρσενίου: «Να μιλήσουν για εσένα; Να πουν τι;» - Η δημόσια στήριξη στον Μάρκο Σεφερλή μετά τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάκης Αρσενίου (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Instagram / Σάκης Αρσενίου (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Μάρκος Σεφερλής, με αφορμή ένα νούμερο στην παράστασή του στο Δελφινάριο, όπου σατιρίζει το non binary Nemo, που νίκησε την Eurovision το 2024, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό του. Πολλοί τον κατέκριναν και υποστήριξαν πως κοροϊδεύει έτσι μία μερίδα ανθρώπων, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που τον υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή.

Όλο αυτό, όμως, δημιούργησε και ένα beef, ας το πούμε, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, μετά τα σχόλια που έκανε ο ίδιος για το συγκεκριμένο act, με τον ηθοποιό να του απαντά μέσα από το Instagram του και να τον ξεμπροστιάζει για το δικό του παρελθόν και για στιγμές που και εκείνος έχει κοροϊδέψει ανθρώπους και, μάλιστα, γνωστά, πάνω στη σκηνή (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση του Σάκη Αρσενίου υπέρ του Μάρκου Σεφερλή μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του

Ο Σάκης Αρσενίου, λοιπόν, παρακολουθώντας όλα τα παραπάνω, θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη για τον Μάρκο Σεφερλή, αναρτώντας ένα story στο δικό του προφίλ στο Instagram κατά το οποίο έγραφε για εκείνον: «Να μιλήσουν για εσένα; Να πουν τι; Δικό σου κόλπο. Δική σου αξία. Όχι δανεική. Δικές σου πλάτες. Μόνος σου. Μόνο αγάπη και χαμόγελο. Άνθρωπος».

Δείτε επίσης: Η πραγματική καταγωγή, ο θάνατος που στιγμάτισε την οικογένειά του & οι δύο γάμοι του Μάρκου Σεφερλή - Ποιος είναι ο άντρας που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Σάκης Αρσενίου για Μάρκο Σεφερλή
Instagram / Σάκης Αρσενίου

Θέση θέλησε να πάρει υπέρ του και μία παλιά του συνάδελφος, η Νάντια Ρηγάτου, η οποία ανέβασε το παρακάτω story στο προφίλ της:

«Έχω δουλέψει με τον Μάρκο Σεφερλή. Τον ζήλευα μέσα μου για την ελευθερία του να κάνει αυτό που αγαπάει, χωρίς να υποκύπτει σε σκηνοθέτες και παραγωγούς, να χτίσει μια αυτοκρατορία έξω από το σύστημα, μόνο με την αγάπη του κόσμου.

Τον ζήλευα, γιατί ανήκω σε εκείνους που φοβήθηκαν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Δεν με ενοχλούσαν τα αστεία του, η ελευθερία του, η ανεξαρτησία του και η πίστη του στον εαυτό του. Με ενοχλούσε, γιατί είναι ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ».

Δείτε επίσης για τον Μάρκο Σεφερλή: Ξέσπασε για τη Ζωή Γεράζη μετά τον σάλο για το νούμερο με το Nemo στο Δελφινάριο - Η αποστομωτική απάντησή της

Νάντια Ρηγάτου για Μάρκο Σεφερλή