Κωνσταντίνος Βασάλος για τον σύντροφο της Φαίης Σκορδά: «Μας είπαν στο Mega...»

Όλα όσα αποκάλυψε για τον σύντροφο της παρουσιάστριας

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για τον νέο σύντροφο της Φαίης Σκορδά, μεταξύ άλλων, μίλησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαίρη Συνατσάκη, μέσα από ένα βίντεο στο YouTube.

Ειδικότερα, με το βίντεο αυτό έγινε η πρεμιέρα της νέας σεζόν στο κανάλι "Raw House" που έχουν από κοινού η Μαίρη Συνατσάκη και ο Fipster. Η παρουσιάστρια και ο Youtuber «αντάλλαξαν ζωές» για 24 ώρες, ενώ στο όλο εγχείρημα συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τι αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την σχέση της Φαίης Σκορδά

Όπως είναι γνωστό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν για αρκετό καιρό μέλος του πάνελ της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά και έτσι γρήγορα έμαθε ότι η παρουσιάστρια είχε σχέση με έναν αρχιτέκτονα. Ωστόσο, από το κανάλι γρήγορα ήρθε η εντολή να μην γίνονται δημόσιες αναφορές στη σχέση και στο όνομα του συντρόφου της.

«Έμαθα ότι η Φαίη Σκορδά τα έχει με έναν αρχιτέκτονα. Μας ήρθε μία… τέτοια στο Mega να μη λέμε τίποτα για τη σχέση της. Εδώ είναι Youtube λέμε ό,τι θέλουμε. Και ο Λιάγκας τα έχει με Αντωνά, αλλά απ’ ότι ξέρουμε, δεν παίρνω και όρκο», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σημειώνουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέτος θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega και συγκεκριμένα στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

vasalos-sxesi-skorda
YouTube

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: «Υπήρχε...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση με τους συνεργάτες της στο Fay's Time πίσω από τις κάμερες

Η διαμαρτυρία του συντρόφου της παρουσιάστριας στα μέσα

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ο σύντροφος της Φαίης Σκορδά έστειλε επιστολή στα μέσα, όπου δήλωσε πως δεν συναινεί στη δημοσίευση του ονόματος, της εικόνας και λοιπών στοιχείων της προσωπικότητάς του και των προσωπικών και επαγγελματικών του στοιχείων και δεδομένων.

Δείτε αναλυτικά την δήλωση που έστειλε ο δικηγόρος του στα μέσα:

<< Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμά σας που αναφέρεται στον εντολέα μου, […] , και στην παρουσιάστρια κα. Φαίη Σκορδά, εκ μέρους του εντολέα μου, και σε συνέχεια της από 4.9.2024 δήλωσης – πρόσκλησης αυτού, σας γνωστοποιώ τα εξής: α) Ο εντολέας μου, κ.[…], δεν συναινεί στην δημοσίευση του ονόματός του, της εικόνας του και λοιπών στοιχείων β) Σας καλώ, εκ μέρους του εντολέα μου, να αποσύρετε άμεσα, από όπου και αν έχει δημοσιευθεί ή/και βρίσκεται αναρτημένο, οποιοδήποτε σχετικό δημοσίευμά σας αναφέρει το όνομα του εντολέα μου ή/και περιέχει φωτογραφίες ή/και λοιπά στοιχεία και δεδομένα προσωπικού και επαγγελματικού χαρακτήρα αυτού. γ) Σας καλώ, εκ μέρους του εντολέα μου, να απέχετε στο μέλλον από παρόμοια δημοσιεύματα, καθώς και από την δημοσίευση φωτογραφιών του εντολέα μου και εν γένει από την δημοσίευση προσωπικών και επαγγελματικών στοιχείων και δεδομένων αυτού. δ) Τέλος, σας καλώ να σεβαστείτε την απολύτως νόμιμη βούληση του εντολέα μου και να συμμορφωθείτε στα ανωτέρω δίκαια και εύλογα αιτήματά του, σας δηλώνω δε πως ο εντολέας μου επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός του. >>.

To YOUWEEKLY.GR, σεβόμενο την επιθυμία του συντρόφου της Φαίης Σκορδά απέχει από τη δημοσίευση του ονόματος, φωτογραφιών και εν γένει προσωπικών και επαγγελματικών στοιχείων και δεδομένων αυτού.