Χριστίνα Κοντοβά: «Η αποθεραπεία ήταν πραγματικά επίπονη...» - Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της

Πέρασαν 8 μέρες από το χειρουργείο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά πριν από μερικές ημέρες, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των αμυγδαλών της. Πέρασε ένα μικρό διάστημα στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τα πρόσωπα που την βοηθούσαν καθημερινά), ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της.

Σήμερα, μάλιστα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, επέστρεψε και στην δουλειά της και θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της πώς πέρασε όλες αυτές τις μέρες αποθεραπείας. Δημοσίευσε, λοιπόν, ένα story, εξηγώντας πως ήταν αρκετά δύσκολη η κατάσταση, όμως μέρα με τη μέρα αισθάνεται όλο και καλύτερα, γι' αυτό και αποφάσισε να επιστρέψει στην κανονική της ρουτίνα.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κοντοβά για την κατάσταση της υγείας της

«Πίσω στη δουλειά 8 μέρες μετά από το χειρουργείο. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα. Η αποθεραπεία ήταν πραγματικά επίπονη αλλά σιγά σιγά επανέρχομαι», σημείωσε χαρακτηριστικά και γέμισε με ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους για καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Δείτε επίσης: «Όταν ξεκίνησα να βγαίνω με τον πρώην σύντροφό μου...» - Η εξομολόγηση για την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη και την κόρη της μετά τον χωρισμό

Χριστίνα Κοντοβά αποθεραπεία
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Πριν από λίγες μέρες, η ίδια είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 30/8 μαζί με τις φίλες της σε ένα λαμπερό δείπνο με κοκτέιλς. Η σχεδιάστρια μόδας έγινε 46 ετών και πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στα social media έγιναν πολλές αναρτήσεις με ευχές από τους καλεσμένους της. Ανάμεσα τους η Σίσσυ Χρηστίδου (η οποία έχει βαφτίσει την μικρή Ada), η Αθηνά Οικονομάκου, η Κλέλια Ανδριολάτου και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά, δείχνοντας πόσο όμορφα περνούσε.

Δείτε επίσης: «3 χρόνια απο την πρώτη μας συνάντηση...» - Η τρυφερή φωτογραφία της Χριστίνας Κοντοβά από τη γνωριμία της με τη μικρή Ada

Χριστίνα Κοντοβά γενέθλια

Χριστίνα Κοντοβά καλεσμένοι γενέθλια