Δέσποινα Καμπούρη: Στο νοσοκομείο με ορούς στα χέρια - Τι συνέβη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κουμπάρα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δέσποινα Καμπούρη
Instagram / Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη τις τελευταίες ώρες δεν είναι καθόλου ενεργή στα social media της, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στους ακόλουθούς της, ιδιαίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο συνήθως μοιράζεται τις περισσότερες στιγμές της.

Μία ανάρτηση που έγινε, μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία. Η κουμπάρα και πολύ καλή φίλη της δημοσιογράφου δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στην πλατφόρμα μία φωτογραφία που κρατούσε το χέρι της πρώτης, ούσα ξαπλωμένη στο κρεβάτι νοσοκομείου, με το άλλο της χέρι να έχει ορούς, και έτσι αποκάλυψε πως βρίσκεται σε κλινική.

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το επόμενο βήμα της μετά την αποχώρηση από την εκπομπή Πάμε Δανάη

Η ανάρτηση για την Δέσποινα Καμπούρη μέσα από το νοσοκομείο

Δεν αποκάλυψε τι έχει συμβεί και για ποιο λόγο νοσηλεύτηκε η ίδια. Θέλησε, όμως, να δείξει πως είναι δίπλα της στα όμορφα και τα άσχημα της ζωής, γι' αυτό και σημείωσε στο story της: «Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα». Το youweekly.gr εύχεται καλή ανάρρωση!

Δείτε επίσης: Δέσποινα Καμπούρη – Στο τρένο μαζί με τα παιδιά της: «Πήγα αυτόματα στο τελευταίο βαγόνι για θέσεις...»

Δέσποινα Καμπούρη νοσοκομείο

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό η Δέσποινα Καμπούρη είχε μιλήσει για ένα πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει: «Με βρήκε η γρίπη Α στο εξωτερικό, την πέρασα πάρα πολύ βαριά. Είχα πολύ επώδυνα συμπτώματα, έναν πυρετό που δεν έπεφτε, ένα αναπνευστικό λίγο περίεργο. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Αναγκάστηκα να πάω στα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε. Δεν περνάω και πολύ καλά με την υγεία μου το τελευταίο τετράμηνο γενικά.

Ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί. Ήταν αποτέλεσμα του Covid που πέρασα, λέγεται "ξαφνική βαρηκοΐα". Πανικοβλήθηκα, έκλαιγα κάθε μέρα, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι θα ζω έτσι από δω και πέρα. Ευτυχώς η ακοή μου επανήλθε στο 95%, αν και οι αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικές».