Χαρούμενη επιστροφή στο σχολείο και στο σπίτι με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης!

Γιατί ο Μασούτης είναι δίπλα σας σε κάθε στιγμή

Χαρούμενη επιστροφή στο σχολείο και στο σπίτι με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης!

Η επιστροφή στο σχολείο και στην καθημερινότητα μετά τις διακοπές γίνεται πιο εύκολη και οικονομική με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης! Οι μαθητές, θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για τη νέα σχολική χρονιά σε ασυναγώνιστες τιμές, με τη νέα σειρά σχολικών ειδών pen2pen, αποκλειστικά διαθέσιμη στα καταστήματα Μασούτης. Από σχολικές τσάντες μέχρι γραφική ύλη, η σειρά pen2pen προσφέρει περισσότερα από 20 προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε ανάγκη των μαθητών, συνδυάζοντας ποιότητα και οικονομία.

Με τα σούπερ μάρκετ Μασούτης και η επιστροφή στο σπίτι γίνεται απολαυστική με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από τρόφιμα και είδη καθαρισμού μέχρι προϊόντα για την κουζίνα και το μπάνιο, σε σούπερ τιμές! Κυκλοφορεί το ανανεωμένο φυλλάδιο Μασούτης με μοναδικές προσφορές από 28/8 έως 16/9 για να ενημερωθείτε και να επωφεληθείτε!

μασούτης επιστροφή στο σχολείο

Είτε επιστρέφετε στο σχολείο, είτε στο σπίτι, όλες οι ανάγκες σας καλύπτονται και από ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα masoutis.gr. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε μία ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία αγορών από την άνεση του σπιτιού σας ή από όπου κι αν βρίσκεστε. Με αυθημερόν παράδοση, εκπτώσεις με την mascard, αποκλειστικές προσφορές και δωρεάν ηλεκτρονικά κουπόνια, το masoutis.gr είναι ο απόλυτος προορισμός για να κάνετε τα ψώνια σας.