Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» - Το νέο ξεκίνημα του ζευγαριού

Η σχολή που άνοιξε το ζευγάρι

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα αποφάσισε να κάνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάρεια Ζήση. Το ερωτευμένο ζευγάρι άνοιξε την δική του σχολή μουσικής θεάτρου και τέχνης, όπου θα παραδίδουν μαθήματα σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το ζευγάρι, οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει, καθώς σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα παραδίδει μαθήματα ορθοφωνίας. Επιπλέον, στην σχολή θα θα διδάσκονται και μαθήματα θεάτρου, μουσικής, χορού, ενώ θα πραγματοποιούνται σεμινάρια για life coaching. Η σχολή βρίσκεται στην Κύπρο.

Το βίντεο όπου ανακοίνωσαν το νέο τους ξεκίνημα δημοσίευσαν οι δυο τους σε μορφή story στο Instagram, συνοδεύοντάς το με την λεζάντα «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η ανακοίνωση 2 χρόνια μετά το γάμο του με την Ιλάειρα - «Θα κάνουμε αυτό που δεσμευτήκαμε το πρώτο βράδυ του γάμου»

Δείτε το νέο βίντεο που ανέβασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση

Το ζευγάρι είχε εδώ και καιρό μιλήσει για το όνειρό του να ανοίξει έναν όμορφο χώρο που θα στέγαζε όλες τις τέχνες, ενώ μάλιστα είχε μιλήσει για αυτό ήδη από τον Ιούλιο του 2023, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να είχε κάνει σχετική ανάρτηση, όπου έγραφε:

«Ονειρευτήκαμε έναν χώρο δημιουργικό, ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Οραματιστήκαμε ένα κτήριο κόσμημα για την Κύπρο μας. Υποσχεθήκαμε μία σχολή καλλιτεχνικής έκφρασης που θα στεγάζει όλες τις τέχνες. Σήμερα όλα αυτά έχουν γίνει ήδη πράξη! Πάρτε μία γεύση με τις πρώτες μαγικές εικόνες του χώρου μας από τον φωτογραφικό φακό του sTudio di evenTi. Βρίσκεστε στο @mavrikios_ilaeira_art_school . Εκεί όπου η τέχνη συναντά τη μουσική, το θέατρο, το μοντέρνο και το κλασικό τραγούδι, την ορθοφωνία, τον χορό, το μιούζικαλ, όλα τα μουσικά όργανα, την βυζαντινή/ψαλτική μουσική, τη ζωγραφική, την αγιογραφία, τα εικαστικά, τη μελέτη, το lifecoach και άλλα πολλά. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα στα τηλέφωνα 96 435153 , 99 133434 και 25 350340. Οι εγγραφές συνεχίζονται έχοντας ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία. Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή και την θερμή αγκαλιά! Είμαστε εδώ για όλους εσάς. Είμαστε εδώ για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για επαγγελματική ή ερασιτεχνική κατάρτιση σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό τομέα. Σας περιμένουμε όλους!»

Δείτε την ανάρτηση: