Πάολα: Ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εμφανίσεων της προχώρησε η Πάολα και την είδηση ανακοίνωσε μέσω των social media, εξηγώντας παράλληλα και το λόγο που πάρθηκε αυτή τη απόφαση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εμφανίσεις της ακυρώνονται λόγω της αποκατάστασης της επέμβασης που έκανε η τραγουδίστρια στις αρχές του Ιουλίου στο πόδι της.

Η ανακοίνωση για την ακύρωση των εμφανίσεων της Πάολα

«Η προγραμματισμένη εμφάνιση στη ΔΕΘ καθώς και όλες οι υπόλοιπες ακυρώνονται λόγω της αποκατάστασης της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουλίου στο πόδι! Ραντεβού στις 11/10 στο Theamaathens ανανεωμένοι για ένα μαγικό χειμώνα!»

Πάολα ακύρωση εμφανίσεων

Όπως αναφέρει το makthes.gr, oι συναυλίες της ΔΕΘ, κλείνονται από νωρίς το καλοκαίρι και το πρόγραμμα είναι πάντα έτοιμο αρχές Αυγούστου. Όταν η τραγουδίστρια δέχθηκε την πρόταση, είχε κάνει ήδη την επέμβαση αλλά η ίδια και οι συνεργάτες πίστευαν πως μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρώσει την περίοδο αποθεραπείας της και θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Ωστόσο, φαίνεται πως ακόμα δεν μπορεί να έχει ελευθερία κινήσεων και αποφασίστηκε να μην ανεβεί στην σκηνή της 88ης ΔΕΘ. Μάλιστα, στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση πριν λίγο καιρό σε γάμο συνεργάτη της ήταν εμφανές ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο πόδι της και είχε πατερίτσες.

Δείτε επίσης: Ξεσπούν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης μετά το «λουκέτο» στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα - «Ήταν προκλητική»