Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα - Μαζί η σύζυγός του και η 4χρονη κόρη τους

Δείτε τις εικόνες

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε πάθει πριν από 2,5 περίπου μήνες, εμφανίστηκε δημόσια ο Σταμάτης Γονίδης, το βράδυ της Δευτέρας, 9 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής παρευρέθηκε στον γάμο του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη, Κωνσταντίνου Παντζή, και της τραγουδίστριας Κατερίνας Νάκα (δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ του γάμου τους).

Ο Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε στον γάμο με την σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου και την 4χρονη κόρη τους, Μαρία - Ελένη. Φωτογραφήθηκε μαζί τους, αλλά και με διάφορους άλλους επώνυμους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στον γάμο, όπως ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Χρήστος Δάντης. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η υγεία του τραγουδιστή μοιάζει να έχει βελτιωθεί, μετά από το ατύχημα που τον άφησε με ιλλίγγους και έντονους πόνους στην μέση.

Οι φωτογραφίες του Σταμάτη Γονίδη στον γάμο του Κωνσταντίνου Πανταζή

gonidis

gonidis-gamos

gonidis-foto

Δείτε επίσης: Σταμάτης Γονίδης: «Ο οργανισμός μου δεν άντεξε...» - Ανησυχία με την αποκάλυψη για την υγεία του

Το ατύχημα που έπαθε ο τραγουδιστής

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο, ο Σταμάτης Γονίδης υπέστη ένα ατύχημα στο σπίτι του και για μεγάλο χρονικό διάστημα ταλαιπωρήθηκε από ιλλίγγους και φριχτούς πόνους στην μέση, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

«Η περιπέτεια ξεκίνησε πριν από περίπου 20-25 μέρες. Είχα έρθει στο νησί μόνος μου και έπαθα ίλιγγο. Πήγα στην Αθήνα, μου έκαναν μια ένεση και διαπίστωσα ότι ήταν από λαβύρινθο, μετά από γενικές εξετάσεις. Πριν από μια εβδομάδα με δέκα μέρες, είχα πάει στην Αθήνα για να τακτοποιήσω κάποιες υποθέσεις με κάποια συμβόλαια.

Κάποια στιγμή βγήκα απ' το μπάνιο και βρέθηκα με το κεφάλι στο νιπτήρα ξαφνικά, γλίστρησα και μάτωσε το κεφάλι μου στο δεξί μέρος. Ευτυχώς παρόλο που ήταν δυνατό το χτύπημα, δεν ήταν τίποτα. Είχα μια εμφάνιση την επόμενη μέρα, μου κάνανε μια ένεση κοκτέιλ και τραγούδησα σαν να μην τρέχει τίποτα», δήλωσε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

«Επέστρεψα στο νησί, γιατί ήθελα να δω και τη μικρή μου κόρη. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να την ξυπνήσω. Πόναγε λίγο η μέση μου. Την πιάνω από την κούνια και μόλις σηκώνω -είναι 16 κιλά η μικρή- τρώω μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δυο. Έκανα τρεις συνεχόμενες μέρες ενέσεις κοκτέιλ. Δεν με έπιασαν και τώρα παίρνω ειδική αγωγή με κορτιζόνη», συμπλήρωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Όταν είμαι όρθιος δεν έχω πρόβλημα, περπατάω, όταν κάθομαι πονάω λίγο αλλά εντάξει, όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Με το που πάω να γυρίσω, είναι φρικτοί οι πόνοι. Ο ορθοπεδικός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες. Η μέση θέλει σεβασμό, δεν το έχω ξαναπάθει. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δεν το έχω ξανακάνει αυτό, δεν μου έχει τύχει και στενοχωριέμαι… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση» κατέληξε ο Σταμάτης Γονίδης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του: