Ετεοκλής Παύλου: Παραμένει στο νοσοκομείο - Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του

Το βίντεο της Ελένης Χατζίδου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής της εκπομπής BreakfastStar εισήχθη στο νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής 8/9 έπειτα από υψηλό πυρετό που ανέβασε και έκανε γνωστή την είδηση με φωτογραφία με τον ορό στο χέρι του.

Στα social media τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Ελένη Χατζίδου που στέκεται βράχος στο πλευρό του στα εύκολα και στα δύσκολα, ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους για τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Δεν διστάζουν μάλιστα και να αστιευτούν.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ώρες η γυναίκα του δημοσίευσε βίντεο που τον αποχαιρετά και δείχνει στεναχωρημένος, όταν όμως ανοίγει και πάλι την πόρτα ξαφνικά, τον "τσακώνει" να χαίρεται που επιτέλους θα μείνει μόνος του.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Ετεοκλή Παύλου

Πριν λίγες λεπτά η Ελένη Χατζίδου ενημέρωσε πως ακόμα βρίσκονται στο νοσοκομείο και περιμένουν ενημέρωση για το πότε θα πάρει εξιτήριο. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του.

«Είμαστε εδώ με το ταλαιπωρημένο νινί. Μην ανησυχείτε, είναι πολύ καλύτερα. Παίρνουμε τα μηνύματά σας, τη θετική ενέργεια. Ελπίζουμε να βγει σήμερα, περιμένουμε τον γιατρό να δούμε τι θα μας πει. Έχει λίγα νεύρα...» ακούγεται να λέει στο νέο βίντεο η Ελένη Χατζίδου.

Να σημειώσουμε πως κάτι παρόμοιο είχε βιώσει και μήνες πριν. Συγκεκριμένα, το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, ήθελε να στείλει το πρωί της Δευτέρας 26/2, ο Ετεοκλής Παύλου λίγο μετά αφότου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Μάλιστα, σχετικά είχε εξηγήσει η γυναίκα του στην επομπή (δείτε εδώ τα λόγια της).

«Καλημέρα, σήμερα δε θα είμαι στην εκπομπή, γιατί ήρθα εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ήρθα γύρω στις 3 τα ξημερώματα.Ψηνόμουν στον πυρετό ήμουν πάρα πολύ χάλια. Είμαι εδώ στα επείγοντα και περιμένω αποτελέσματα. Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα μαι στην εκπομπή. περαστικά σε όλους» είχε πει ο Ετεοκλής Παύλου στο Instastory του.