Ιωάννα Τούνη: «Σπάει» τη σιωπή της για τη σχέση της με την Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τι αποκάλυψε

Απάντησε στις φήμες που ακούστηκαν το καλοκαίρι για την φιλία τους

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μια επίσκεψη από την Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε η Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται μέσα από story που ανέβασε η γνωστή influencer στο Instagram. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο - νυν επιχειρηματίας δεν έφτασε με άδεια χέρια, καθώς έφερε μαζί της κοσμήματα για να δωρίσει στην φίλη της.

Υπενθυμίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για την φιλία τους, καθώς πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δυο τους έχουν τσακωθεί και οι σχέσεις τους πλέον έχουν «παγώσει».

Αυτή είναι η αλήθεια για τις σχέσεις μεταξύ Ιωάννας Τούνη και Δήμητρας Αλεξανδράκη

Για να ξεκαθαρίσει, λοιπόν, την κατάσταση, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε όχι μόνο βίντεο με την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύζυγό της να κάνουν παρέα και να γελάνε, αλλά απάντησε ευθέως σε σχετική ερώτηση που της έγινε, σχετικά με το αν πλέον έχουν διακόψει την φιλία τους, λέγοντας: «Καλέ, μας φάγατε! Απ' ό,τι κατάλαβες, όχι μόνο δεν έχει μαλώσει με την Δήμητρα, αλλά έχει έρθει στην Θεσσαλονίκη να με χρυσώσει κιόλας», αναφερόμενη στα δώρα που της έφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Από την πλευρά της και η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδωσε την δική της απάντηση, αναδημοσιεύοντας το βίντεο και τονίζοντας πως οι σχέσεις της με την Ιωάννα Τούνη είναι μια χαρά.

alexandraki
Instagram j.touni

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Οι φίλες της της έκαναν δώρο υαλουρονικό στα χείλη και προκλήθηκε χαμός - «Ήμαρτον πια! Σαν ροφοί όλες»

Η παρεξήγηση στην Μύκονο

Αν και τώρα οι σχέσεις μεταξύ Τούνη και Αλεξανδράκη είναι μια χαρά, λίγους μήνες πριν υπήρχε πράγματι μια παρεξήγηση ανάμεσά τους, η οποία οδήγησε και στις φήμες ότι η φιλία τους είχε διακοπεί.

«Πήγα για λίγο στη Μύκονο και μετά εγώ έφυγα. Δεν συνέβη τίποτα. Ό,τι κι αν συνέβη, θα το λύσω εγώ με την Ιωάννα. Όταν κάποιος δεν περνάει καλά, φεύγει. Είναι όλα μια χαρά. Περάσαμε όλοι τέλεια. Πάντα προσπαθούσα να έχω μία φυσιολογική ζωή με τον άντρα μου, μόνοι μας, και με τους λίγους φίλους μας. Δεν έχω μεγαλώσει όπως πιο νορμάλ κορίτσια. Δεν θα κάτσω πια 15 ώρες σε έναν καθρέφτη να φτιαχτώ. Βγαίνω άβαφη με χαμηλά. είμαι πιο χύμα. Γι' αυτό πολλές φορές δεν κολλάω με άλλα κορίτσια», είχε πει σε σχετική συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Λίγο αργότερα, η ίδια βγήκε εκ νέου στον αέρα και αποκάλυψε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για μία στιγμή έντασης ανάμεσά τους, εξηγώντας πως η ξανθιά Influencer πίστευε πως γνώριζε για το βίντεο που διέρρευσε χωρίς την άδειά της από τη βίλα:

«Όταν συνέβη ήμουν στον αέρα της Κατερίνας Καινούργιου και δεν είχα αντιληφθεί τι ήταν, νόμιζα ότι ήταν stories. Με πήρε τηλέφωνο και αρχίζει και μου φωνάζει “πού βρήκαν αυτά τα πλάνα;”. Της λέω “Είσαι τρελή κοπέλα μου, εγώ είμαι στην Αθήνα! Πολύ να ξέρω που τα βρήκαν;”. Εγώ πήγα αργότερα, γιατί έπρεπε να δω αν θα μπορεί να κρατήσει ο άντρας μου τις σκυλίτσες. Δεν με κατηγόρησε, απλά με πήρε, την άκουσα σε ένταση και μου έλεγε “που βρήκαν τα πλάνα;”. Μετά αντιλήφθηκα ότι δεν ήξερε. Δεν το είχα καταλάβει την ώρα που ήμουν στην εκπομπή ότι δεν το ήξερε. Η Ιωάννα έγινε έξαλλη και λογικό. Γενικά δεν έχει θέμα όταν θα την τραβήξεις, όταν θα πάει στην παραλία, ξέρει ότι θα την τραβήξουν, αλλά όταν είναι μέσα σε ένα σπίτι και αλλάζουν τα κορίτσια για φωτογραφίες, είναι αλλιώς...».

Δείτε το σχετικό βίντεο: