Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz με καλεσμένους, Πανταζή, Δημητρίου και άλλους - Το λαμπερό νυφικό και τα πυροτεχνήματα

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz με καλεσμένους, Πανταζή, Δημητρίου και άλλους - Το λαμπερό νυφικό και τα πυροτεχνήματα

Ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους πραγματοποιήθηκε στην Ελληνική showbiz και πολλούς επώνυμους καλεσμένους. Αγαπημένο ζευγάρι που πριν περίπου ένα χρόνο απέκτησε το πρώτο του παιδί (δείτε φωτογραφίες από το μαιευτήριο), πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ παράλληλα έκανε και την βάφτιση.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Χρήστος Δάντης με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Αλκαίος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Ηλίας Βρεττός, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Νίκος Απέργης και άλλοι.

Επίσης και η Άντζελα Δημητρίου στην πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της, Φώτη Λώση που ήταν μαζί με την κόρη τους.

Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε

Ο λόγος για την Κατερίνα Νάκα και τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Παντζή. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στο κτήμα majestic Gold Estate. Κουμπάροι ήταν ο Γιώργος Κατερίνης, η Μαρία Ζαντίδη, ο Ιωάννης Καβουριάδης και η Μαργαρίτα Δρούτσα.

Κατερίνα Νάκα Κωνσταντίνος Παντζής γάμος

Το νυφικό επιμελήθηκε η σχεδιάστρια Άννα Ταβουλαρίδη, με την οποία γνωρίστηκαν στα καλλιστεία και της είχε υποσχεθεί πως όταν έρθει η ώρα, θα την ντύσει εκείνη νύφη.

Κατερίνα Νάκα Κωνσταντίνος Παντζής γάμος

Μετά τον γάμο ακολούθησε και η βάφτιση της κόρης τους με νονούς τον Γιώργο Κατερίνη, τη Μαρία Ζαντίδη και τη Σεσίλια Καβουριάδη.

Κατερίνα Νάκα Κωνσταντίνος Παντζής βάφτιση κόρης

Κατερίνα Νάκα Κωνσταντίνος Παντζής βάφτιση κόρης

Πάνος Καλίδης σύζυγος

Γάμος Παντζής Νάκα

Πάνος Καλίδης Βαλάντης Γονίδης

Χρήστος Δάντης Ασημίνα Χατζηανδρέου

Νάκα Παντζής γάμος καλεσμένοι

Ο Κωνσταντίνος Παντζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες, συναντήθηκε με την σύζυγό του για πρώτη φορά το 2015, για την επανεκτέλεση του κομματιού «Νύχτες στη Μύκονο» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο για ένα διάστημα δεν είχαν επικοινωνία. Το 2018 ξαναβρέθηκαν και ξεκίνησε το love story τους, ενώ πέντε χρόνια αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους και καρπό του έρωτά τους.