Cash or Trash: Αυτοί είναι οι νέοι αγοραστές που μπαίνουν στο παιχνίδι

Η επίσημη ανακοίνωση

NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το Cash or Τrash, που αρκετές φορές έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους τηλεθεατές αλλά και τους εκτιμητές (δείτε εδώ μια από αυτές τις στιγμές),επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ, καθώς καινούργια πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στο παιχνίδι. Η παρουσιάστρια που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινόν, Δέσποινα Μοιραράκη συνεχίζει δυναμικά για 4η σεζόν και το trailer του Star μας προϊδεάζει για κάτι συναρπαστικό.

Το δελτίο τύπου του Cash or Τrash

Cash or Trash Δέσποινα Μοιραράκη

Το Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, δίνει την ευκαιρία σε όλους να έρθουν και να ζήσουν τη δημοπρασία της ζωής τους για 4η σεζόν!

H Δέσποινα Μοιραράκη, με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, θα μας παρουσιάσει, όπως μόνο αυτή ξέρει, ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους, για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα, ακόμα πιο συναρπαστικά επεισόδια.

Καθημερινά στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους.

Αυτή τη σεζόν στο «Cash or Trash» θα…γίνει παιχνίδι! Τρεις νέοι αγοραστές, ο επιχειρηματίας Άλεξ Σταυρίδης , η επιχειρηματίας ‘Αννα – Μαρία Ρογδάκη και ο CEO και ιδιοκτήτης φαρμακευτικής εταιρείας Νίκος Μανίας, έρχονται αποφασισμένοι να τα αγοράσουν όλα και δηλώνουν πως «Η τέταρτη σεζόν ανήκει στους καινούργιους»!

Άλεξ Σταυρίδης

Ο Άλεξ λατρεύει τις μηχανές και τα αυτοκίνητα, συλλέγει ρολόγια, βιντεοπαιχνίδια και… τουβλάκια! Κάνει τα πάντα «για να τη σπάσει» στους παλιούς αγοραστές, έχοντας παραπάνω από μια προσφορά για κάθε αντικείμενο. Πάντα ετοιμόλογος, του αρέσει να «στριμώχνει» τους αντιπάλους στη διαπραγμάτευση και λατρεύει να «παίζει» με τις αντοχές του Μυτιληνιού, Δημήτρη Δεμερτζή. Ο νεαρός Άλεξ είναι επιχειρηματίας, συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης που ειδικεύεται στην κατασκευή πισινών.

‘Αννα – Μαρία Ρογδάκη

Είναι η αρχηγός της ομάδας των καινούργιων αγοραστών και έρχεται από την Πάτρα. Απρόβλεπτη και πληθωρική σε ενδιαφέροντα και προσφορές, είναι το απόλυτο outsider σε κάθε δημοπρασία. Αγαπάει τα κλασικά αντικείμενα, λατρεύει τη βικτωριανή και art deco αισθητική και συλλέγει διακοσμητικά αντικείμενα για επαγγελματικούς λόγους. Η Άννα – Μαρία σπούδασε κλασσικό́ πιάνο, ιστορία της μουσικής και φωνητική́ και παρακολούθησε μαθήματα διακοσμητικής στο Λονδίνο. Είναι επιχειρηματίας και διατηρεί σήμερα βραβευμένη εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων, ενώ είναι πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, του ιστορικού σωματείου της Αχαΐας.

Νίκος Μανίας

Η μποέμ παρουσία της νέας ομάδας των αγοραστών είναι ο Νίκος, ένας άριστος γνώστης μεγάλης γκάμας αντικειμένων. Είναι μαθηματικό μυαλό και υπολογίζει με ακρίβεια της κινήσεις των αντιπάλων του. Διπλωμάτης στη δημοπρασία, εκτοπίζει ακαριαία με τις προσφορές του παλιούς και νέους αγοραστές. Στα συλλεκτικά ενδιαφέροντά του πρωταγωνιστούν τα αθλητικά και εξωτικά αντικείμενα, τα πολύτιμα ρολόγια, τα έργα τέχνης, αλλά και τα ασυνήθιστα και παράξενα αντικείμενα. Ο Νίκος είναι απόφοιτος μαθηματικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρησιακή Έρευνα και Στατιστική. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε κυβερνητικούς φορείς και έχει συμβάλει στο πεδίο της έρευνας στον φαρμακευτικό τομέα. Σήμερα, είναι ο CEO και ιδιοκτήτης φαρμακευτικής εταιρείας.

Οι καινούργιοι αγοραστές, όμως, θα βρεθούν απέναντι στην «παλιά φρουρά» αγοραστών, τον έμπορο κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργο Τσαγκαράκη, την επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, την interion designer Ιόλη Χιωτίνη, τον παλαιοπώλη Δημήτρη Δεμερτζή, τον επιχειρηματία Θάνο Μαρίνη, τον δικηγόρο Φοίβο Στρουγγάρη, την παλαιοπώλισσα Άντα Πανά, την αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου, τον επιχειρηματία Ρίτσαρντ Κοσκινά, την έμπορο κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη και τον γιατρό Γιώργο Δαράβαλη.