Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Βίντεο μέσα από το παιδικό δωμάτιο - Τα πρώτα πράγματα που αγόρασε πριν γεννήσει

Η χαρά της δεν περιγράφεται

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram / evridiki papadopoulou
Instagram / evridiki papadopoulou

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία σε λιγότερους από δύο μήνες πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, το οποίο μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα είναι αγόρι!

Η πρώην παίκτρια του Survivor μας ξεναγεί στο παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζει για τον μικρό της, το οποίο, όπως φαίνεται, είναι σχεδόν έτοιμο. Ήδη έχει βάψει τους τοίχους με ένα όμορφο γαλαζοπράσινο χρώμα, που θυμίζει τον ουρανό και έχει κολλήσει αυτοκόλλητα που απεικονίζουν τον ήλιο και τα σύννεφα. Οι κουρτίνες που έχει επιλέξει είναι λευκές.

Επιπλέον, έχει αγοράσει πολλά ακόμα αυτοκόλλητα αυτοκόλλητα, με διάφορα ζωάκια. Ο ενθουσιασμός της είναι εμφανής και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σίγουρα παρασύρθηκε, καθώς, όπως είπε και η ίδια: «Έχω αγοράσει πάρα πολλά, δεν ξέρω που θα τα πρωτοβάλω!».

Επιπλέον, η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πως έχει ήδη παραλάβει τόσο το καρότσι όσο και την κούνια του μωρού της. Την κούνια θα την ανοίξει σε μερικές εβδομάδες αλλά το καρότσι θα το ανοίξει σύντομα, ενώ μάλιστα υποσχέθηκε πως θα κάνει unboxing στο Instagram.

Δείτε επίσης: Με κολλητό μαύρο φόρεμα και χαμηλό τακουνάκι - Πόσα κιλά έχει πάρει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της

Δείτε το βίντεο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μέσα από το παιδικό δωμάτιο

Πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Μέσα από μια πολύ γλυκιά ανάρτηση είχε αποφασίσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στους ακολούθους της στο Instagram, πριν από λίγους μήνες, γράφοντας:

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να πρωτοπώ. Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ότι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα… Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου… στον άνδρα μου. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς κ η σταλιτσα, σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας» - δείτε εδώ την ανάρτηση.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε Q&A που έκανε πρόσφατα, περιμένει τον ερχομό του αγοριού της ανάμεσα στον Οκτώβριο και στον Νοέμβριο.