Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον Φώτη Λώση (Φωτογραφίες)

Εκείνη αγκαλιά με την κόρη της και εκείνος με τη δική του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Άντζελα Δημητρίου πραγματοποίησε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση, μετά το χαμό που είχε δημιουργηθεί και είχαν "παγώσει" τις σχέσεις τους. Μαζί τους ήταν και η κόρη του ζευγαριού.

Οικογενειακώς βρέθηκαν στο γάμο του Κωνσταντίνου Παντζή και της Κατερίνας Νάκα το απόγευμα της Δευτέρας 9/10 που πραγματοποιήθηκε το εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στο κτήμα majestic Gold Estate. Αμέσως μετά το γάμο τους πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση της κορούλας τους.

Στην δεξίωση τραγούδησε ο Χρήστος Δάντης ενώ καλεσμένοι μεταξύ άλλων ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Αλκαίος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Ηλίας Βρεττός, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Απέργης και άλλοι.

Η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον Φώτη Λώση

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη έδειχναν εντυπωσιακές μέσα τα σύνολα τους. Η Λαίδη επέλεξε ένα φανταχτερό φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ, ενώ η κόρη της total black με επίσης ανοιχτό ντεκολτέ.

Η μαμά μαζί με την κόρη, τον γαμπρό αλλά και την εγγονή, πόζαραν φανερά ευδιάθετοι στον φακό.

Άντζελα Δημητρίου Όλγα Κιουρτσάκη

Άντζελα Δημητρίου Όλγα Κιουρτσάκη Φώτης Λώσης

Οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως

Η Άντζελα Δημητρίου έχει γενέθλια στις 18 Αυγούστου,και η Όλγα Κιουρτσάκη, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, συνοδεύοντας τις ευχές της με τα πιο όμορφα λόγια για εκείνη και όσα έχουν περάσει μαζί.

«Χθες γιορτάσαμε τα 70 χρόνια της ζωής σου!!! 70 χρόνια γεμάτα αγάπη, σοφία, και ανεκτίμητες στιγμές. Είσαι το φως που φωτίζει τη ζωή μας, το στήριγμα μας στις δυσκολίες, και η πιο όμορφη ψυχή που γνωρίζω. Κάθε σου χαμόγελο έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο πιο φωτεινό, και κάθε σου αγκαλιά είναι μια ζεστή θάλασσα που μας παρασύρει σε ασφάλεια και ηρεμία. Θυμάμαι τις στιγμές που ήσουν δίπλα μου, τις ιστορίες που μοιράστηκες, και τις αξίες που μου δίδαξες.

Μέσα από εσένα έχω μάθει την αληθινή έννοια της αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα, γιατί η ζωή σου αξίζει να γιορτάζεται με το πιο χαρούμενο και λαμπερό τρόπο. Εύχομαι οι επόμενοι χρόνοι να είναι γεμάτοι υγεία, ευτυχία και όνειρα που πραγματοποιούνται. Είσαι και θα είσαι πάντα η πιο ξεχωριστή γυναίκα στη ζωή μου. Μαμά, σε αγαπώ περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες μέρες γενέθλια είχε και η κόρη της, για την οποία ετοίμασε άλλο ένα πάρτι υπερθέαμα - δείτε εδώ τις φωτογραφίες.