Στέλλα Μπεζαντάκου: Κατέθεσε αγωγή στον αστυνομικό που έκανε κατάληψη στο σπίτι της - Πόσα του ζητά;

Δεν έδινε τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες στιγμές περνούσε για 4 μήνες η Στέλλα Μπεζαντάκου καθώς ο αστυνομικός στον οποίο είχε δώσει το σπίτι της για να νοικιάσει, δεν της έδινε τα χρήματα. Αποτέλεσμα αυτού να τον καταγγείλει για "εισβολή και απάτη" καθώς δήλωνε "φιλοξενούμενος" της.

Λίγο μετά την πρώτη της καταγγελία προχώρησε και σε δεύτερη, αυτή την φορά κατηγορώντας τον πως πλαστογράφησε το συμβόλαιο μίσθωσης για να το καταθέσει σε εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας για να μην μείνει χωρίς ρεύμα.

Μπορεί ωστόσο πλέον ο άνδρας να έφυγε τελικά από το σπίτι, δίνοντας της πίσω τα κλειδιά, η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αγωγή εναντίον του ζητώντας τα χρήματα που της οφείλει από τα ενοίκια αλλά και αποζημίωση για ψυχική οδύνη, φτάνοντας συνολικά τα 20.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Δείτε επίσης: Η νέα ζωή της Στέλλα Μπεζαντάκου μετά την "εξαφάνιση" της - Με καρέ μαλλί και αποκαλυπτικές αναρτήσεις στο Instagram

Οι δηλώσεις της Στέλλας Μπεζαντάκου

«Η αγωγή είναι το μέσο που μου δίνει ο νόμος για να διεκδικήσω αυτά που μου οφείλει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, εξαιτίας του οποίου πέρασα μεγάλη ταλαιπωρία και με την ψυχική υγεία μου. Μου χρωστάει συνολικά 10.000 ευρώ από μηνιαία μισθώματα του διαμερίσματος και λογαριασμούς ΔΕΗ και κοινοχρήστων που άφησε απλήρωτους.

Με κορόιδευε πολύ άσχημα για καιρό, λέγοντάς μου ότι πρέπει να τον εμπιστεύομαι γιατί είναι άνθρωπος του νόμου και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω τα χρωστούμενά μου από εκείνον. Εγώ, από την άλλη, είχα τεράστιο πρόβλημα όλους αυτούς τους μήνες, γιατί το εν λόγω ενοίκιο είναι το μοναδικό εισόδημα που έχω για να βιοπορίζομαι. Είχα φτάσει σε σημείο όχι να μην έχω να πληρώσω τα δάνειά μου στις τράπεζες, αλλά να δυσκολεύομαι ακόμη και στα καθημερινά μου έξοδα, όπως βενζίνες και σούπερ μάρκετ», δηλώνει η Στέλλα Μπεζεντάκου στην εφημερίδα.

Στέλλα Μπεζαντάκου

«Η οικονομική ανασφάλεια που μου προκαλούσε η κατάσταση της διαρκούς κοροϊδίας είχε επιπτώσεις στην ψυχική μου υγεία. Αρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Ενα βράδυ ξύπνησα με τρομερή ταχυπαλμία και μέσα στον ιδρώτα, νομίζοντας ότι παθαίνω καρδιακή προσβολή και θα πεθάνω. Πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου με εξέτασαν οι γιατροί και διαπίστωσαν πως το επεισόδιο αυτό είχε προκληθεί από υπερβολική πίεση, άγχος και στρες.

Στη συνέχεια συμβουλεύτηκα κάποιον ειδικό και ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή σχεδόν για ένα εξάμηνο, γιατί οι κρίσεις πανικού που πάθαινα ήταν μεγάλες και δεν μπορούσα να έχω μια φυσιολογική καθημερινότητα. Επιπλέον, εκείνο το διάστημα δεν μπορούσα να ανταποκριθώ ούτε σε όποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις προέκυπταν, γιατί ήμουν χάλια, δηλαδή δεν μπορούσα να εξοικονομήσω χρήματα ούτε με άλλους τρόπου. Για αυτούς τους λόγους ζητώ μέσω της αγωγής μου επιπλέον 10.000 ευρώ ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Θεωρώ, δε, ότι είναι και λίγα, αλλά τέλος πάντων», συμπληρώνει στην Espresso.

Η υπόθεση αυτή μάλιστα, έφερε στο φως και πως ο αστυνομικός έχει καταδικαστεί πρωτόδικα και γι’ άλλες δύο υποθέσεις.