Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη φωτογραφία από το νέο του σπίτι μετά το χωρισμό από την Μαρία Κορινθίου

Ακόμα δεν έχει βάλει έπιπλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης πήρε την απόφαση να μετακομίσει σε δικό του σπίτι. Όπως έχει ειπωθεί σκοπεύει να μείνει σε νέο σπίτι στο Χαλάνδρι ώστε να βρίσκεται κοντά στο σπίτι που μένει η πρώην σύζυγό του με την κόρη τους ώστε να έχουν συχνή επαφή.

Με ανάρτηση μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες, αποκάλυψε πως μάλλον το βρήκε και θα μετακομίσει σύντομα.

Αυτό είναι το νέο σπίτι του Γιάννη Αϊβάζη

Ο Γιάννης Αϊβάζης πόζαρε σε μια mirror selfie δείχνοντας πίσω του μερικά από τα δωμάτια του σπιτιού που πρόκειται να μείνει.

Ανανεωμένος ο Γιάννης Αϊβάζης μετά το χωρισμό το έχει ρίξει στη γυμναστική. Δείτε την ημίγυμνη φωτογραφία μέσα στο ντους και το σκουλαρίκι στο στήθος.

Γιάννης Αϊβάζης νέο σπίτι

Διαφημιστικό ο χωρισμός με την Μαρία Κορινθίου;

Μπορεί να χώρισαν ωστόσο, συμμετέχουν μαζί σε μια νέα παράσταση με τίτλο "Ο τελευταίος χορός" που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με τη Ρέινα Εσκενάζη στη σκηνοθεσία.

Την ανακοίνωση έκανε η Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με διάφορες φωτογραφίες, ανάμεσα τους και με μια τρυφερή με τον Γιάννη Αϊβάζη από τα παλιά. Σαν αποτέλεσμα είχε να δεχθεί πολλά μηνύματα ανάμεσα τους και αρνητικά τα οποία έλεγαν πως ο χωρισμός τους είναι διαφημιστικό κόλπο για την παράσταση.

«Στο ποστ που ανέβασα στο Instagram για το θεατρικό ήταν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα. Κάποια μηνύματα που βέβαια μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιον ανθρώπων. Ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι... Λοιπόν, φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα. Το σκεφτόμουν αν ανεβάσω τέτοιου τύπου στόρι αλλά νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ», απάντησε η Μαρία Κορινθίου στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν... Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε τον δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά. Θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα την βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξεκινούσαν οι εκπομπές. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως ε...», συμπλήρωσε.