Μάρκος Σεφερλής: Νέα πυρά κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου - «Εδώ "κοροϊδεύει" τον Χρήστο Σαντικάι»

«Εδώ «κοροϊδεύει» τους Κύπριους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες για την σάτιρα που κάνει στο Δελφινάριο με αφορμή το σκετς του Nemo του νικητή της Eurovision 2024 που δηλώνει non-binary άτομο. Δηλαδή δεν έχει φύλο.

Ένα λοιπόν από τα πρόσωπα που του άσκησαν κριτική ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον. «Το Δελφινάριο δεν είναι μία αρένα να βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ ολόκληρη την δήλωσή του.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή προς τον παρουσιαστή ήταν άμεση και έγινε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, όπου είπε μεταξύ άλλων: «Φώτης Σεργουλόπουλος: Το Δελφινάριο δεν είναι μια αρένα για να πετάς ανθρώπους μέσα και να σου κατασπαράζουν τα θηρία. Προφανώς το είπε για μένα, γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος που έχει όλα αυτά τα χρόνια το Δελφινάριο και εμένα προσπαθούν να κατασπαράξουν τα θηρία, όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Φώτη μου, και τα πλατό της κρατικής τηλεόρασης, που πληρώνονται από τον Έλληνα φορολογούμενο, δεν είναι αρένα για να μπορέσεις εσύ να κατασπαράζεις συναδέλφους σου, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και το κοινό που βλέπει αυτές τις παραστάσεις, επειδή δεν συμφωνούν με την άποψή σου» - δείτε το βίντεο.

Οι νέες αναρτήσεις του Μάρκου Σεφερλή για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ο Μάρκος Σεφερλής όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. "Έδωσε πόνο" και επανήλθε με νέες αναρτήσεις από παλιές τηλεοπτικές εμφανίσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου.

«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος «κοροϊδεύει» ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση που συνοδευόταν με βίντεο.


Σε δεύτερη ανάρτηση του η οποία είχε επίσης βίντεο, έγραψε «Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος «κοροϊδεύει» τους Κύπριους! Οι Κύπριοι δεν στεναχωριούνταν τότε;».