Σοφία Μουτίδου: Έχει πάρει τα μάτια και τα χείλη της - Αυτή είναι η κούκλα 16χρονη κόρη της

Την βλέπουμε σπάνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Μουτίδου
Instagram / Σοφία Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει τους παπαράτσι και τις κάμερες μακριά από την προσωπική της ζωή, παρόλο που είναι μία πολύ επιτυχημένη ηθοποιός και συνεχώς εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας. Είναι γνωστό, όμως, πως έχει αποκτήσει μία κόρη, η οποία ονομάζεται Δήμητρα και πλέον είναι 16 χρονών.

Μπορεί να μην αναρτούσε φωτογραφίες μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο πάντα μιλούσε για εκείνη και επειδή πλέον έχει μεγαλώσει, αισθάνεται πιο σίγουρη για την προβολή της στα social media. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, έχει αναρτήσει και φωτογραφίες τους, αλλά και ένα βίντεο όπου η νεαρή αναπαριστά έναν Τούρκο Make up artist που κατάφερε να πουλήσει στην ίδια και την μητέρα της προϊόντα αξίας 150 ευρώ χωρίς να μιλά καν αγγλικά.

Δείτε επίσης: «Αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι...» - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Σοφίας Μουτίδου για την αυτοκτονία του συζύγου της

Αυτή είναι η κόρη της Σοφίας Μουτίδου

Βλέπουμε, λοιπόν, πως έχει πάρει το ταλέντο της ηθοποιού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, πέρα από το υποκριτικό τους ταλέντο, και εμφανισιακά. Μαμά και κόρη έχουν τα ίδια μάτια και τα ίδια χείλη!

Δείτε επίσης: «Είμαι σε αγωγή χρόνια, παίρνω αντικαταθλιπτικά» - "Γροθιά" στο στομάχι η εξομολόγηση για τη μάχη της με την κατάθλιψη


Εντωμεταξύ, μιλώντας για παιδιά, η Σοφία Μουτίδου έχει μιλήσει πολλές φορές μέσα από το κανάλι της στο youtube για την ανατροφή τους. Σε ένα από αυτά, είχε δήλωσει: «Λέμε σε ένα παιδί να γραφτεί στο καράτε, ποδόσφαιρο, σκοποβολή, τόξο, τι θέλεις; Ανάμεσα στα 10 πιο επιθετικά αθλήματα, τι θέλεις εσύ; Όταν το αγόρι από μικρό είναι δεσμευμένο στα εξής 2 αθλήματα, ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, και να θέλει να κάνει χορό, δε ξέρουμε αν θα το πει. Και να θέλει να κάνει ζωγραφική, δε ξέρουμε αν θα το πει. Κι αν το πει, μήπως θεωρηθεί περίεργο; Κι από ποιους; Από τους τρίτους ή από τη μαμά και τον μπαμπά, οι οποίοι θα έχουν κι ένα μεγάλο άγχος, θα καταπίνουν ένα μαγκάλι κάρβουνα αν δουν ότι στο παιδί τους αρέσει να κάνει κομμώσεις στις κούκλες. Αυτά έχουν συνδεθεί με μία κακώς εννοούμενη μη αρρενωπότητα, τα οποία έχουν πολύ κρυφό φόβο ότι το παιδί είναι ομοφυλόφιλο.

Όλος αυτός ο τσαμπουκάς, όλο αυτό το ξερόγκαζο, η επιθετικότητα και η βία, μήπως εμφυσούμε με κάθε δυνατό τρόπο στο παιδάκι κι ο λόγος είναι ένας; Να μην είναι ομοφυλόφιλο; Ίσως εκείνο το έρμο το παιδάκι που πρέπει να κάνει πολεμικές τέχνες, καράτε, ποδόσφαιρο, φτυσίδι, μπουνιές και μετά στην ενήλικη ζωή του θα πρέπει να τα αποτάξει αυτά, με ποιο μαγικό τρόπο θα μεταλλαχθεί το παιδί αυτό σε κάποιον που έχει τρυφερότητα και κατανόηση;», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο της η Σοφία Μουτίδου.

Αφορμή για αυτό το βίντεο στάθηκε ο χαμός που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για τα ομόφυλα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν οικογένεια αποκτώντας παιδιά. Μάλιστα, οι δηλώσεις που έχει κάνει η Μαρία Ιωαννίδου, έχει προκαλέσει την οργή πολλών, ανάμεσα τους και του Γιάννη Πουλόπουλου.