Στιγμές ευτυχίας για την Φελίσια Τσαλαπάτη: «Η μέρα που με έκανες ΜΑΜΑ» - Οι συγκινητικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Ο γιος της μεγάλωσε πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φελίσια Τσαλαπάτη
Instagram / Φελίσια Τσαλαπάτη

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή, Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη, για την Φελίσια Τσαλαπάτη, καθώς ο γιος της έχει τα γενέθλιά του. Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να το γιορτάσει με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες από τις πρώτες ημέρες της γέννησής του, από την παραμονή τους στο μαιευτήριο.

Τις συνόδευσε, μάλιστα, με ένα μικρό αλλά άκρως συγκινητικό κείμενο, αποκαλύπτοντας πόσο της άλλαξε τη ζωή με τον ερχομό του και πόσο χαρούμενη είναι που τον βλέπει κάθε μέρα να μεγαλώνει. Έκλεισε τα πέντε και δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη που την διάλεξε για μαμά του.

Δείτε επίσης: «Εμένα προέκυψε η εγκυμοσύνη! Δεν ήταν σκοπός της ζωής μου» - Η προσωπική εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη

Η τρυφερή ανάρτηση της Φελίσια Τσαλαπάτη για τα γενέθλια του γιου της

«9/9/19 η μέρα που με έκανες ΜΑΜΑ

Σε ευχαριστώ που με διάλεξες γι αυτό τον ρόλο. Ήρθες και άλλαξες σίγουρα τα πάντα, την ζωή μου, τους ανθρώπους γύρω μου, τα σημαντικά και τα ασήμαντα!

Να σε χαιρόμαστε ζωή μου, πλάσμα μου χαρισματικό… έγινες ΠΕΝΤΕ», σημείωσε.


Εντωμεταξύ, πριν από λίγο καιρό επιβεβαίωσε τις φήμες επανασύνδεσης με τον πατέρα του παιδιού της, όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους από τις διακοπές που έκαναν μαζί το Πάσχα (δείτε εδώ).

Για την απόφασή τους αυτή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, η οποία την συνάντησε σε βραδινή εκδήλωση, εξηγώντας πως όταν ήρθε στη ζωή το παιδί τους, τα πράγματα μεταξύ τους δυσκόλεψαν και γι' αυτό τράβηξαν για λίγο χωριστούς δρόμους, όμως προσπαθούν ξανά.

«Εγώ είμαι καλά. Θεωρώ ότι καλό είναι να κάνουμε ό,τι νομίζουμε ότι είναι καλό εκείνη τη στιγμή. Όταν αισθανόμαστε όμορφα με κάτι, δε μπορεί να είναι λάθος. Και λάθος να είναι, εκείνη τη στιγμή ήταν το σωστό, οπότε...

Σίγουρα ο ερχομός του παιδιού δε βοηθάει καθόλου την προσωπική σχέση του ζευγαριού, αναδεικνύει προβλήματα γιατί είναι μία πολύ κουραστική περίοδος γιατί έχεις πολύ άγχος, πολύ στρες, οι ορμόνες της γυναίκας δεν είναι πολύ καλά... Υπάρχουν πολλά καινούργια πράγματα να διαχειριστείς και όταν δε βρίσκονται και οι δύο στην ίδια σελίδα είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά.