Επέτειος γάμου για τον Stan και την Βέρα Σωτηροπούλου - Το βίντεο που διέρρευσε ένα χρόνο μετά

Τρισευτυχισμένοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Stan κρατούσε πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έδειχνε μόνο όσα ο ίδιος ήθελε να γνωρίζει ο κόσμος. Σπάνια δημοσίευσε προσωπικές του στιγμές με την σύντροφό του, Βέρα Σωτηροπούλου, ωστόσο όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν, οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το μυστήριο και το γλέντι έκαναν τον γύρο του διαδικτύου (δείτε εδώ επίσης φωτογραφίες και βίντεο από το bachelorette που είχε κάνει εκείνη).

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο, στις 9 Σεπτεμβρίου 2023, με τη νύφη να την συνοδεύει ο πατέρας της και δίπλα τους να παίζουν τα νταούλια και τα βιολιά. Και ο τραγουδιστής ήταν ντυμένος στα λευκά και έλαμπε από ευτυχία βλέποντας την καλή του να τον πλησιάζει - δείτε εδώ το βίντεο από τον πρώτο τους χορό.

Η πρώτη επέτειος γάμου του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου

Σήμερα, λοιπόν, 9/9/24, έχουν επέτειο. Παρόλο που συνεχίζουν να είναι διακριτικοί σχετικά με όσα αναρτούν στα social media, για να γιορτάσουν τον ένα χρόνο από την ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, δημοσίευσαν ένα βίντεο με στιγμές από εκείνη την ημέρα στο Instagram, σημειώνοντας στην λεζάντα: «Our love is my favourite movie … 09/09».

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο πρόσφατο παρελθόν ο Stan είχε εξομολογηθεί για την πρόταση γάμου που της είχε κάνει: «Το πήρα απόφαση, γιατί ήμουν ευτυχισμένος και ήθελα να συνεχιστεί η ευτυχία μου στο επόμενο στάδιο. Νομίζω, ότι όταν είναι κάτι αληθινό και βγαίνει μέσα από την καρδιά σου και ακούς την καρδιά σου λογικά εκεί θα σε πάει. Δε μου αρέσει να μιλάω για την πρόταση γάμου, γιατί θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν έγινε στην Ελλάδα, το έκανα πολύ ρομαντικά, υπήρχε πολύ συγκίνηση».