Κώστας Κρομμύδας: Η συγκλονιστική του αποκάλυψη για τον θάνατο της αδελφής του - «Πολύ δύσκολη ιστορία…»

Δεν γνώρισε την μεγαλύτερη αδελφή του

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Κώστας Κρομμύδας σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός - συγγραφέας αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως παιδί, όταν έμαθε για την τραγική απώλεια της μεγάλης του αδελφής.

«Ήμασταν πέντε παιδιά. Η πρώτη μου αδελφή σκοτώθηκε πολύ μικρή, δεν πρόλαβα να την γνωρίσω. Πολύ δύσκολη ιστορία…Όταν έμαθα αυτή την ιστορία ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για όλη την οικογένεια. Το έμαθα στα 7-8 περίπου. Σκοτώνονταν τα παιδιά και πέθαιναν για πλάκα εκείνα τα χρόνια. Οι οικογένειες εκείνα τα χρόνια έκαναν πολλά παιδιά γιατί ξέρανε ότι στην πορεία κάποια θα χαθούν, θα μείνουν πίσω…», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Μετά τον εμφύλιο πόλεμο, τα μίση υπήρχαν, οι άνθρωποι είχαν όπλα στα σπίτια τους. Τα παιδιά παίζανε στην αυλή, βρήκανε μια χειροβομβίδα και σκοτώθηκε μαζί με έναν ξάδελφό μου», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Στις Σπέτσες για την νέα του ταινία - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Κώστα Κρομμύδα

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Κώστας Κρομμύδας: «Πολλά από αυτά που έχω ζήσει τα βάζω μέσα σε μία ιστορία που γράφω»

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πολλές από τις ιστορίες του είναι εμπνευσμένες από εμπειρίες που ο ίδιος έχει ζήσει.

«Πολλά από αυτά που έχω ζήσει τα βάζω μέσα σε μία ιστορία που γράφω, είναι αναπόφευκτο να συμβεί αυτό. Όλο το βιβλίο ”μυρίζει” κρασί. Μέσα από αυτό το βιβλίο ήθελα να εξερευνήσω τους έρωτες που ξεκινούν με ένταση και πάθος και που μπορεί να συμβεί κάτι στο ενδιάμεσο και να διακοπεί. Με απασχόλησε πώς διαχειρίζονται οι άνθρωποι αυτή την διακοπή», είχε αναφέρει ο Κώστας Κρομμύδας σχετικά με το βιβλίο με τίτλο «Κρασί από τα χείλη σου», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο..