Ελένη Χατζίδου: «Θα γίνεις καλά; Θα γυρίσεις στο σπίτι μας;» - Κουβαλούσε τον ορό του στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου

Δίπλα του σε όλα να του φτιάχνει το κέφι η τραγουδίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: «Θα γίνεις καλά; Θα γυρίσεις στο σπίτι μας;» - Κουβαλούσε τον ορό του στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου

Ο Ετεοκλής Παύλου τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό και ο γιατρός έκρινε πως έπρεπε να παραμείνει εκεί για να μπορούν να τον παρακολουθούν. Δίπλα του σε αυτή την περιπέτεια βρίσκεται, φυσικά, η σύζυγός του, Ελένη Χατζίδου, η οποία πέρα από πρακτική βοήθεια, του φτιάχνει τη διάθεση και την ψυχολογία.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, έκανε πλάκα με τον καλό της, που κουβαλούσε μαζί του τον ορό του, πως παρόλο που εκείνος είναι ο ταλαιπωρημένος, εκείνη δεν μπορούσε να εμφανιστεί χωρίς φίλτρο, διότι δεν είχε βάψει την ρίζα της.

Το νέο βίντεο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο

Στο τέλος του βίντεο, όμως, ακούγεται να του λέει χαρακτηριστικά: «Θα γίνεις καλά; Θα γυρίσεις στο σπίτι μας; Άντε τώρα. Πήρες αέρα και ξεπορτίζεις», εκφράζοντας την επιθυμία της να γίνει σύντομα καλά με μία μικρή δόση χιούμορ, στην οποία εκείνος απάντησε απορημένος: «Πού ξεπορτίζω; Τι λέει μωρέ; Στο νοσοκομείο είμαι...».

Δείτε επίσης: Τρία χρόνια από τον γάμο τους - Τα δύο υπέρλαμπρα νυφικά και το διαμαντένιο στεφάνι στα μαλλιά της

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, λίγες ώρες πριν βρεθούν στο νοσοκομείο, γιόρταζαν τα πέμπτα γενέθλια της κόρης τους, Μελίτας, με ένα εντυπωσιακό πάρτι. Παρά το γεγονός ότι η Μελίτα γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, και έσβησε την περασμένη Δευτέρα τα κεράκια της με τη μητέρα του παρουσιαστή του Star και τον αδερφό του (δείτε εδώ), οι γονείς της επέλεξαν να γιορτάσουν εκ νέου την ιδιαίτερη αυτή μέρα, προσφέροντας στη μικρή τους κόρη ένα πάρτι που θα της μείνει αξέχαστο.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου, μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, φρόντισαν να διοργανώσουν μια υπέροχη γιορτή σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γεμάτο παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς καλεσμένους. Το πάρτι περιλάμβανε διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια, που έκαναν τη μέρα ακόμα πιο μαγική για τη Μελίτα και τους φίλους της.

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε στιγμιότυπα από το πάρτι στα social media, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για όσους παρευρέθηκαν. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους μοιραστήκατε αυτή τη μέρα μαζί μας και κάνατε τα γενέθλια της μικρής μας ακόμα πιο ξεχωριστά. Η παρουσία σας γέμισε την καρδιά μας με χαρά και ευγνωμοσύνη. Στιγμές σαν αυτές θυμίζουν πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν!», γράφουν στη λεζάντα της κοινής ανάρτησής τους.

«Ήταν μια μέρα γεμάτη χαμόγελα, παιχνίδια και αγάπη, για το πιο πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας. Σε αγαπάμε μέχρι τον ουρανό και πίσω!», σημειώνουν σε διαφορετικό σημείο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, απευθυνόμενοι φυσικά στην κόρη τους. Το ζευγάρι, που ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, φρόντισε να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις για τη Μελίτα, ενώ το πάρτι αποτέλεσε ακόμα μία απόδειξη της μεγάλης αγάπης τους για την κόρη τους.