Νεφέλη Φασουλή: Απίστευτο περιστατικό σε live - «Όταν τελείωσα το live, δεν είχα φούστα...»

Η απίστευτη εμπειρία της τραγουδίστριας

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Ένα... απρόοπτο περιστατικό που της συνέβη κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εμφάνισης που έκανε, αποκάλυψε η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασουλή, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στην Τζένη Μελιτά, μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε η Νεφέλη Φασουλή, το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα κατά την διάρκεια ενός live με τον Βασίλη Καζούλη, στα πλαίσια της περιοδείας που έκανε τότε -που ήταν και μια από τις πρώτες της. Αυτό που της συνέβη, λοιπόν, είναι ότι έλιωσε η... φούστα της, καθώς η ίδια καθόταν δίπλα σε ένα τζάκι. Μάλιστα, η φούστα, όχι μόνο έλιωσε από την ζέστη, αλλά σχεδόν... εξαϋλώθηκε, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να χρειαστεί κάλυψη για να κατεβεί από την σκηνή.

«Σε μια από τις πρώτες μου περιοδείες, πριν δέκα χρόνια περίπου, σε ένα μαγαζί που δεν ήταν φτιαγμένο για live, έπαιζα με τον Βασίλη Καζούλη. Πίσω μας ακριβώς βρισκόταν ένα τζάκι. Θεώρησαν όλοι ότι ήταν πολύ ατμοσφαιρική εμπειρία, αλλά όταν τελείωσα το live δεν είχα φούστα. Είχε λιώσει. Εξαφανίστηκε από τη ζέστη», ανέφερε αρχικά η Νεφέλη Φασουλή.

«Με καλύψανε για να κατέβω από τη σκηνή. Έλιωσε η φούστα. Τώρα ευτυχώς έχει ανέβει λίγο η κατηγορία, παίζουμε σε πιο ωραία πατάρια. Αλλά ευτράπελα συμβαίνουν διαρκώς. Χαμένα πλοία, αεροπλάνα, να τρέχουμε να βρούμε τουαλέτες. Αλλά αυτά είναι σαν πενθήμερη», κατέληξε η ίδια.

Δείτε επίσης: Κορυφαία τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως σταματάει την καριέρα της - «Δεν θα σας δω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και...»

Δείτε την συνέντευξη της Νεφέλης Φασουλή: