Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: «Από τα μεγαλύτερα θέματα που μας άγχωνε...» - Πρώτη μέρα σε σχολείο στην Ισπανία για τα παιδιά τους

Πώς εξελίχθηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέλιος Χανταμπάκης
Instagram / Στέλιος Χανταμπάκης

Λίγο πριν ο Αύγουστος τελειώσει και μπει ο Σεπτέμβρης, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη ανακοίνωσαν μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram πως εγκατέλειψαν την Ελλάδα και πως θα μετακόμιζαν μαζί με τα δύο παιδιά τους στην Ισπανία (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το αμάξι τους φορτωμένο με αναμνήσεις όλη τους τη ζωή).

Αποφάσισαν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο βήμα για χάρη του γιου τους, Μανώλη, τον οποίο δέχθηκαν σε ποδοσφαιρική ομάδα εκεί. Ξεκίνησαν, λοιπόν, το road trip, έκαναν κάποιες στάσεις και σε άλλες χώρες, μέχρι που έφτασαν στο σπίτι τους (δείτε το εδώ).

Μία μέρα μετά, σήμερα δηλαδή, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ήταν και η πρώτη μέρα του μικρού, αλλά και της κόρης του ζευγαριού στο νέο τους σχολείο. Το άγχος και η αγωνία για την προσαρμογή τους είχαν χτυπήσει κόκκινο, ωστόσο η πρώτη επαφή με τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά και το καινούριο περιβάλλον τους φαίνεται πως πήγε καλά. Περισσότερα για όσα συνέβησαν αποκάλυψε ο περήφανος μπαμπάς μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η πρώτη μέρα των παιδιών του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη στο σχολείο τους στην Ισπανία

«Η πρώτη μέρα στο σχολείο μας!! Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που μας άγχωνε ήταν αν θα ένιωθαν άβολα-περίεργα στο σχολείο! Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν κάτι όμορφο.. το σχολείο είναι δημόσιο και εκτελεί μαθήματα σε 2 γλώσσες Αγγλικά και Ισπανικά! Το πρόγραμμα είναι 9:00 με 14:00 ! Σας αφήνω εδώ την εμπειρία τους...», σημείωσε στην λεζάντα των φωτογραφιών και τα σχόλια του κόσμου ήταν πολύ υποστηρικτικά για τη νέα τους αρχή, με τις ευχές να είναι αμέτρητες.